Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

SUPER COURSE NEWS

Καλημερα,
Πολυ καιρο πριν ειχαμε την Διεθνη Εκθεση Βιβλιου Θεσαλλονικης για 4 μερες. Φυσικά πηγα στις 2 και ειδα οσα και οσους ηθελα. Υπειρχαν απειρα σταντ- φυσικα υπαρχουν και άλλοι οικοι που εδν ερχονται- και μεσα στα πολλα διαλεξα αρκετα για να σας δειξω.
Ειπα να ξεκινησω με οσους εχουν ελευθερο χρονο ορεξη για ναμαθουν μια ξενη γλωσσα μα δεν εχουν λεφτα για δασκαλο. Εγω θα σας δωσω μια ιδεα. Τ α αγγλικα ειναι μια γλωσσα αναγκαια. Εγω δεν ξερω αλλα δεν ειμαι και απο αυτους που αν  τους πεις πως θα το μαθεις θες δεν θες θα κατσω. Ειπα μεσα μου οποτε και αν θελησεις εσυ βρες μια καλη σειρα και ξεκινα.
Και να που ηρθε η ευκαιρια και τη βρηκα. Καθε χρονο αλλαζουν ονοματα στα πτυχια τον τροπο που δινεις εξετασεις και γενικα υπαρχει μαι αναστατωση.
Αν θες να ξεκινησεις απο τα απλα- να τ0 εχεις παρει αποφαση γιατι απο μονος σου θελει πιο πολυ κοπο-  μπορεις να βρεις- αναλογα την βαθμιδα που εισαι- μια σειρα βιβλιων σαν αν εισαι σε μαθημα. Η δομη ειναι παντα ενα κειμενο ερωτησεις και τροπος να απαντησεις ερωτησεις πολλαπλης επιλογης γραμματικη λεξιλογιο εχει cd και 16 σελιδες για εκθεσεις. Στο πακετο εχει βιβλια βοηθητικα με αλλα επαναλληπτικα μαθηματα. Αυτο το πακετο των 6 βιβλιων και 7 cds και 1 dvd τα εχουν 72 ευρω. για τις 2 πρωτες βαθμιδες. Εχουν σειρα για να τα μαθεις σε 4 χρονια με 70 ευρω την χρονια και μετα ξεχωριστα βιβλια για καθε επιπεδο γραμματικες εκθεσεις ασκησεις τεστ διαλογους εκθεσεις
Γι περισσοτερες πληροφοριες μπειτε στο  sait τους.
e-mail sales@supercourse.gr
πληροφοριες ππαραγγελειες 23310 73777


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΤΣΟΥΠ ΕΔΩ 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις