Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

FITITIS.GR

Ο www.fititis.gr είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος ο οποίος από το 2000 προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στη φοιτητική κοινότητα. Περιέχει ποικίλα θέματα γενικού αλλά και ειδικού ενδιαφέροντος όπως ειδήσεις, μουσικά και κινηματογραφικά νέα, συνεντεύξεις, οδηγούς διασκέδασης για κάθε φοιτητική πόλη και φυσικά blogs.
Ο ιστότοπος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οδηγός διασκέδασης αφού προτείνει ιδέες για κινηματογράφο, θέατρο, συναυλίες και εκδηλώσεις σε συνδυασμό με κριτικές καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα η τάση του fititis.gr προς τις τέχνες αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δωρίζει προσκλήσεις στα μέλη του.
Τέλος, από αυτή την ιστοσελίδα δεν λείπει ο παλμός της φοιτητικής κοινότητας που αντανακλάται από ακτιβισμό, φόρουμ, ιδέες και πληροφορίες. Δίνοντας τη ευκαιρία στους νέους να κάνουν το δικός τους φωτορεπορτάζ, προβάλλοντας απόψεις καθημερινών ανθρώπων, στέκια και συνήθειες.



Καλή συνέχεια

2 σχόλια:

  1. Αν κι έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια από τότε που ήμουν φοιτήτρια, πέρασα να σου πω μια καλησπέρα!! Ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα... Εγώ προσπαθώ να κάνω αυτό που μου έγραψες στο σχόλιο σου: ότι με ευχαριστεί!! Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!Πολυ χρησιμος ο ιστοτοπος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις