Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ

Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα.  Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται.  Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία… Έτσι άρχισαν όλα…
Δώδεκα μήνες ακολούθησαν. Γεμάτοι ανατροπές, δάκρυα και γέλια για τους τέσσερις που ξεκίνησαν αντίπαλοι, έγιναν φίλοι και κατέληξαν να ξεπεράσουν ακόμη κι αυτό το στάδιο. Έγιναν ο ένας για τον άλλον, το «τώρα», το «σήμερα», το «πάντα».
Σαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, που κάποτε καθόριζαν τις ζωές των απλών θνητών, έτσι κι εκείνοι οι δώδεκα μήνες σφράγισαν το πεπρωμένο τους.
Δώδεκα μήνες. Δώδεκα θεοί.
Όρισαν. Διέταξαν. Εκτέλεσαν.
Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φιλία και τον έρωτα!


ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ήταν η πρώτη φορά που διάβαζα κατι δικό της πριν πολλά χρόνι. απο τότε όμως μέχρι και σήμερα το ίδιο πρόβλημα βρήσκω. όσο καλή και αν είανι η ιστορία της, όση ανάλυση και αν έχει κάνει το τέλος που δίνει πάντα είναι τόσο απότομο τόσο μικρό τόσο λίγο που πάντα με αφήνει με την αίσθηση του ανολοκλήρωτου.
παρόλα αυτά είναι ένα βιβλίο που αν το ξεκινήσεις δεν θες να το τελειώσεις, ήταν η πρώτη φορά που είπα οτι ήθελα να ξανα γνωρίσω απο κοντά συγγραφέα, ένα μεγάλο κομμάτι του βιβλίου είναι η δική που πραγματικότηα. σε κάνει να πιστεύεις στο τυχαίο, στο καλό στην φιλία, θα μπορούσα άνετα να ζήσω μια απο τις ζωές των ηρώων, αλλά και πάλι οταν θα έφτανα στο τέλος θα έλεγα... και μετά; 
εύχομαι κάποιος να το έχει διαβάσει, ή να τοκάνει τώρα για να μας πει την άποψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις