Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΚΑΦΕΔΑΚΙ ????ΘΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ?????

Buonasera, buonasera
come stai?
io sto bene
e tu?

Καλησπέρα, καλησπέρα....
όπως είδα η κριστιανα αποφασισε να κανει μια συναντηση στην Αθήνα για να γνωρηστειτε απο κοντα

Καλό ακουγεται και μιας και ειστε πολλές στην αθηνα θα πατε λογικα αφου το θελετε τοσο πολυ να μαζευτειτε αλλα οταν το λεω εγω ειναι δικαιολογια οτι ειστε μακρια. Λογικο αλλα για να δουμε ποσοι θα μαζευτουν.

Πολλες με ρωτησατε τι εγεινε η προηγουμενη συναντηση....
Γιατι ρωτατε; οταν λεω στην αναρτηση ΞΕΚΑΘΑΡΑ να απαντησουν οσες ζουν σε αυτη την πολη να δουμε ποσες ειστε να κανονισουμε ενα μαγαζι να βρεθουμε και απαντανε ολες και λενε ειμαι απο αθηνα δεν μπορω. να παω και εγω να γραψω ειμαι απο θεσσαλονικη μακαρι να ημουν αθηνα να ερχομουν θα πιασει σε τπτ αυτο;

Αν θελετε να κανετε κατι καντε το σωστα και αυτο θελει πολυ κοπο για να γινει. οταν ξεκινα ο αλλος να τον στησει τον ερμο τον καφε πρεπει να ξερει σιγουρα ποσα  ατομα εχει. δεν κλεινει τραπεζια ετσι και μετα σου μενουν και εκτιθεσαι στο μαγαζι. Λογικο να μην σου ξανα δωσει τον χωρο και αντε τρεχα να βρεις αλλο.

Χτες ειχα βγει με την ιωαννα και λεγαμε οτι καλα περναμε εμεις μεταξυ μας μακαρι να ερχοντουσαν και αλλοι και λεμε παλι να το δοκιμασουμε. Αλλά δεν ειμαι πλεον καθολου αισιοδοξη δεδομενου οτι παλι θα απαντησουν το ιδιο πραμα.

Μην βιαστειτε να με πειτε κακια γιατι εχω δικιο. Μια φορα εκλεισα ενα μαγαζι γιατι ελεγαν οτι σιγουρα θα ερθουν ατομα και εμεινα εγω και μια φιλη μου και θυμωσε το αφεντικο. Μιας και ειναι περιοδος γιορτων λογικο ολοι να πατε καπου- εγω θα μεινω εδω- ειπα 7/5 στο ιδιο μερος la scala να ερθουν οσοι μενουν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η απο τα γυρω μερη για να μεγαλωσει η παρεα μας.

Με μεγαλυτερα γραμματα δεν μπορω να το πω. πιο ξεκαθαρα δεν γινετε αν γινει εγινε αν οχι μαλλον θα τον πιουμε παρεα με την ιωαννα και να ζηλευετε εσεις.

ΔΕΝ ξεχναμε τον διαγωνισμο που ειναι στο πλαι και ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ το σπιτακι μου κοιταξτε διπλα

11 σχόλια:

  1. Άντε με το καλό να μαζευτείτε...απ'ότι έχω δει είστε πολλές απο Θεσ/κη...!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να μαζευτείτε...εγώ είμαι από Κόρινθο,οπότε πολύ δύσκολο να πεταχτώ Θεσσαλονίκη.Όμως αν έρθω κάποια στιγμή θα σε ειδοποιήσω να βρεθούμε...δεν έχω έρθει ποτέ...και ακούω τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ισως καποιοι συμπολιτες σου και οχι μονο να μη θελουν να γνωρισουν κοσμο μεσα απο τα μπλογκς βρε. τωρα αν σου ειπαν οτι θα ερθουν κ δεν ηρθαν ενταξει εχεις απολυτο δικιο να ταραζεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω την αλλη φορα που σε ρωτησα στο μπλογκ σου αν θα βρεθουμε δε μου απαντησες καν και υπεθεσα οτι δεν ηθελες και το αφησα κι εγω...θα γινει αυτη τη φορα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι νευριαζεις τοσο...και εγω γραφω οτι μακαρι να ημουν κ εγω και να μπορουσα κ το εννοω αλλα δεν μπορω κ να αφησω στον αυτοματο τα παιδια μου κ να χαλασω και ενα σωρο λεφτα για ενα ταξιδι ως την Θεσ/κη.Η προθεση μου ομως ειναι οτι μακαρι να μπορουσα.Συγνωμη κιολας(σκεφτομαι μην νευριασεις παλι) αλλα ετσι σκεφτομαι εγω.οπως κ εγω δεν μπορω να κανονισω συναντηση εδω που ειμαι γιατι ολες εισαστε μακρυα.φιλια κ δεν το λεω για να σε στεναχωρησω απλα μην τα παιρνεις ολα τοσο βαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν δεν δουλεύω και δεν τύχει κάτι πολύ έκτακτο, τότε θα έρθω σίγουρα, πάντως το θέλω πολύ...καλέ σε φοβήθηκα εσενα σήμερα!..χιχι, χιουμοράκι κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακουστε δεν ειμαι κακια διαφερει να ξερω οτι κανω μια αναρτηση για να βρεθουμε- και οποιος δεν θελει να ερθει δεν απαντα- και ναι ξερω οτι υπαρχει κοσμος που δεν θελει να βρεθει απο κοντα και καλα κανει. αλλα το να αλες ναι θα ερθω σε ρωτω τρεις φορες κλεινω μαγαζι και δεν ερχεσαι ναι αυτο με τσατιζει.
    εγω προθυμη ειμαι αρκει να με στηριξετε και να βρεθουμε για χαβαλε περισσοτερο και οσο παιεινα μεγαλωνει η πραγματικη παρεα.
    η μερα ειναι 7/5 η ωρα απογευμα το μερος γνωστο πια οποιος θελει και μπορει ας ερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να πω και κάτι άλλο...δεν χρειάζετε να κλείσεις κάποιο μαγαζί βρε..ας βρεθούμε εκεί που είπες και αν δεν μας χωράει, μακάρι να μην μας χωράει γιατι θα σημαίνει πως ήμαστε πολλές, πάμε κάπου αλλού στο κάτω κάτω...το λέω για να μην ξαναεκτεθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ που μένω Αθήνα μπορώ να σας σκέφτομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα είδα την ανάρτησή σου!! Τρέχω πολύ τον τελευταίο καιρό και δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τα πάντα!!
    Κι εγώ Θεσσαλονίκη μένω και θα προσπαθήσω να έρθω... Επειδή όμως δεν θέλω να σας κρεμάσω αν τύχει κάτι έκτακτο, θα σου δώσω τελική απάντηση 2-3 μέρες νωρίτερα!!
    Άποψη μου πάντως είναι να μην κάνεις κάποια κράτηση στο μαγαζί!! Ας έρθουν όσοι μπορούν και πιστεύω οτι θα βολευτούν όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις