Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΜΕΝΩ ΣΤΟ XENIA VOLOU ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Το Πήλιο, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ήταν η θερινή κατοικία των θεών και πατρίδα των Κενταύρων. Στους πρόποδες του Πηλίου, στο μυχό του Παγασητικού Κόλπου, το ξενοδοχείο στο Βόλο Domotel Xenia Volou έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το δικό του… μύθο, παρέχοντας υπηρεσίες φιλοξενίας για … θεϊκή διαμονή στο Βόλο.
Με απόλυτο σεβασμό στην πολιτιστική κληρονομιά των κτισμάτων «Ξενία», που υπήρξαν από τα λαμπρότερα δείγματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα, το ξενοδοχείο, το οποίο κτίστηκε τη δεκαετία του ‘60 και είναι χαρακτηριστικό του μεταπολεμικού μοντερνισμού στο Βόλο, ανακατασκευάστηκε ολοκληρωτικά, αναβάθμισε τις υπηρεσίες του και μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο city and conventions resort 5 αστέρων για μια άνετη διαμονή στο Βόλο.
Δεν είναι τυχαίο ότι από τον Ιούνιο του 2006, οπότε ξεκίνησε τη λειτουργία του ως Domotel Xenia Volou, κατέκτησε αμέσως ηγετική θέση στην κατηγορία του, στην ευρύτερη περιοχή.


Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος καλαίσθητου, που να εμπνέει στο φιλοξενούμενο αισθήματα χαλάρωσης και ηρεμίας, όντας ταυτόχρονα λειτουργικό, αποτέλεσε την κεντρική ιδέα για το σχεδιασμό των δωματίων, τα οποία εξοπλίστηκαν με υλικά και έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Όλα τα δωμάτια στο Βόλο στο Domotel Xenia Volou διαθέτουν απευθείας τηλεφωνική γραμμή εξερχόμενων κλήσεων, φωνητικό ταχυδρομείο, ασύρματη σύνδεση στο Internet (WiFi), Mini bar, Pay TV, Video on demand, δορυφορική τηλεόραση, Laptop κατόπιν ζήτησης, προσωπική θυρίδα ασφαλείας, ραδιόφωνο, ξυπνητήρι, σύστημα κλιματισμού με δυνατότητα αυτόνομης ρύθμισης της θερμοκρασίας δωματίου, μεγεθυντικό καθρέφτη, στεγνωτήρα μαλλιών και τηλέφωνο στο μπάνιο, πλήρη ηχομόνωση, μπουρνούζια, παντόφλες, ζυγαριά, σίδερο και σιδερώστρα κατόπιν ζήτησης και πιστοποιημένα οργανικά καλλυντικά.

Ο λιτός σχεδιασμός και οι καθαρές γραμμές των δωματίων του Domotel Xenia Volou δένουν αρμονικά με τα χρώματα, που επιλέχθηκαν για να τα διακοσμήσουν, αλλά και να τα εντάξουν στο εξωτερικό περιβάλλον.
Ξεκούραστοι τόνοι του μπεζ και του γκρι συνδυάζονται ιδανικά με το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, συνθέτοντας ένα σκηνικό καλοκαιρινής «απόδρασης», τονώνοντας την ψυχολογία και διάθεση του επισκέπτη, ακόμη και αν ο λόγος που τον έχει φέρει στο ξενοδοχείο είναι επαγγελματικός.



Το πρωινό στο Domotel Xenia Volou έχει δημιουργήσει το δικό του “μύθο”. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ομολογούν ότι θα επέλεγαν το ξενοδοχείο και μόνο για το εντυπωσιακό πρωινό του.
Ζεστές πίτες και κρουασάν, σπιτικές μαρμελάδες, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, τοπικές συνταγές, και ένα πλήθος εδεσμάτων που παρασκευάζονται αποκλειστικά στο ξενοδοχείο συνθέτουν τον πλούσιο μπουφέ του. Πρόβλεψη υπάρχει και για τους φιλοξενούμενους με ειδικές διατροφικές ανάγκες.

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο ξενοδοχείο!!!!
    Έχω μείνει στο αντίστοιχο ανακαινισμένο Xenia της Ξάνθης, αλλά αυτό είναι πολύ πιο όμορφο!!!
    Αυτό που είπες για το πρωϊνό το πιστεύω! Εγώ πήγα 2 φορές στο Xenia της Ξάνθης λόγω του...κρεββατιού!!! Coco-mat...να θέλεις να λιώνεις στον ύπνο!!!!
    Φαντάζομαι ότι η τιμή του θα είναι τσουχτερή!!

    Πολύ όμορφο μπλοκ! Καλώς σε βρήκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειρηνη καλως ηρθες πολυ ωραιο ξενοδοχειο απιστευτο οχι να λιωσεις στον υπνο να το παρεις και να φυγεις ηταν τελειο. ε χμ οσο για την τιμη ο καθενας οπως το βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις