Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΜΕΝΩ ΣΤΟ XENIA PALACE PORTARIAS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Το XENIA PALACE Πορταριάς ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό, κομψό, αριστοκρατικό και μαγευτικό, το νέο στολίδι της Πορταριάς αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές.

Γη και νερό, πράσινο και γαλάζιο, η φύση σε όλο της το μεγαλείο σ’ ένα από τα ομορφότερα στολίδια του Πηλίου, την Πορταριά. Με τη φυσική της ομορφιά, το αδιατάραχτο αρχιτεκτονικό της ύφος, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα μνημεία, τα αρχοντικά και τα αξιοθέατα, μα πάνω από όλα με το μοναδικό, γραφικό της τοπίο έχει δίκαια ξεχωρίσει στην προτίμηση του ταξιδιώτη που επιδιώκει διακοπές με ποιότητα.

Το Xenia Palace Πορταριάς βρίσκεται 12 χλμ. από το λιμάνι του Βόλου, 14 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου και 36 χλμ. από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου.



Ο χώρος του πρωινού, στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του πράσινου, αέρινος και χαλαρωτικός, αποτελεί το ομορφότερο σκηνικό για το ξεκίνημα κάθε ημέρας διακοπών. Για τις γλυκές ηλιόλουστες ημέρες, η βεράντα με την ταιριαστή στον περιβάλλοντα χώρο επίπλωση και την ανεμπόδιστη θέα στην πόλη του Βόλου και στην πισίνα του ξενοδοχείου παρέχει μία ακόμη θαυμάσια επιλογή.

Το Alco Ballone Bar αποτελεί εξέχουσα επιλογή για να απολαύσετε ένα ποτήρι μπράντυ, στο καθιστικό με το τζάκι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ατενίζοντας το γαλάζιο ορίζοντα. Η ανοιχτή βεράντα, με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου, είναι ιδανική για την απόλαυση ενός κοκτέιλ στο ζεστό ήλιο της άνοιξης.

Οι τρεις αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων του XENIA PALACE Πορταριάς, η Ιωλκός, ο Κένταυρος και ο Πηλέας, όλες εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, είναι έτοιμες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία κάθε επαγγελματική ή προσωπική εκδήλωση.

Το health Club προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης μέσα από επιλεγμένες περιποιήσεις ενός spa ενώ ο άρτια εξοπλισμένος χώρος του γυμναστηρίου σας παρέχει στιγμές τόνωσης και ενδυνάμωσης.

Ισορροπώντας πάνω στον γκρεμό, το Café Veranda-All Day Bar Restaurant κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά με τη μαγευτική, πανοραμική του θέα στην πόλη που αγκαλιάζει τα γαλήνια νερά του κόλπου. Με ιδιαίτερες γεύσεις από την παραδοσιακή και μεσογειακή κουζίνα, σε έναν χώρο με χαρακτήρα και προσωπικό στυλ, προσφέρει γενναιόδωρα ολοκληρωτική ικανοποίηση των αισθήσεων.

Οι παροχές του ξενοδοχείου συμπληρώνονται ιδανικά με την παρακείμενη εκκλησία και τον χώρο στάθμευσης.

2 σχόλια:

  1. Ειναι όντως υπεροχο μερος για να περάσεις ομορφα και για εξορμίσεις στα γύρω μερη..πηγα εκεί πριν μεριακά χρόνια και έμεινα απολυτα οικανοποιημενη.... φιλακια και καλή εβδομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις