Τρίτη 29 Μαΐου 2012

BONN BAGUETTE AGRINIO


Αποφεύγω να κάνω την ερώτηση

«έχετε δει το Παρίσι;»

Γιατί η απάντηση είναι αδύνατη.

«το έχω δει όλο»

Δεν το πιστεύω, αλλά μη στο χαλάσω.

Αν μέσα στην περιπλάνηση σου, έχεις προσέξει υπάρχουν αξιοθέατα με ταμπέλες που γράφουν boulangarie patisserie.

 Ίσως από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, που κανείς δεν έχει στο πρόγραμμα του. Μπαίνεις μέσα και μαγεύονται τα μάτια, από την διάταξη των προϊόντων, από την ποικιλία ψωμιών και γλυκών, την φαντασία στο στήσιμο και την δημιουργία, η μυρωδιά του φρέσκου και ζεστού που ίσα που το προλαβαίνεις, να στηθείς στην ουρά για το νέο προϊόν που θα γευτείς και όλα αυτά σ’ ένα αξιοθέατο τόσο ζωντανό, που ούτε καν θα το κοιτούσες. Κρίμα!

  Τώρα να δεν μένεις Παρίσι, και μένεις στο Αγρίνιο, μπορείς να κάνεις μια στάση στο μαγαζί BONN BAGUETTE, κάτι αντίστοιχο του παρισινού μαγαζιού, αφού και εκεί μαγεύεσαι από τα διαφορετικά ψωμιά, τα προϊόντα χωρίς γλουτένη που είναι σπάνιο να τα βρεις και ακριβά. Υλικά απλά, για όλα τα γούστα κάτι θα βρείτε. Συστήνω να δοκιμάσετε χωριάτικη τυρόπιτα, αρκετά απίθανη, και να συνομιλήσετε με την κοπέλα που το έχει.

 Όσοι μένετε εκεί ή θα περάσετε από την πόλη, κάντε  μια  στάση στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη , γευτείτε το πιο ζωντανό αξιοθέατο της πόλης σας και οι εντυπώσεις σας θα είναι ζωντανές, λαχταριστές, και αχνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις