Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

BISOTO CAFE ΑΓΡΙΝΙΟ



Καλημέρα καλημέρα,
Σε αυτήν την καφετέρια, έκατσα τη πρώτη φορά που πήγα στο Αγρίνιο. Σάββατο  30 Μαρτίου 2008 στις 11 το πρωί, και ακριβολογώ παιδιά. Τότε το χάρηκα πολύ.
 Το Αγρίνιο, είναι η πόλη του καφέ, του γάμου, και τις μόστρας. Υπάρχει μια τάση, όλα να τα δείχνουμε στους άλλους. Μην μπερδευτείτε όμως, και πείτε, ότι θα πιείτε καφέ, όπου βρείτε να κάτσετε, ή όπου σας αρέσει. Αυτό το λάθος έκανα. Μην γελάτε. Θα σας πω .
 Υπάρχει η «συμμορία» των 5… καφετεριών. Ναι σοβαρολογώ. Όλες είναι στην Ηλία Ηλιού, ένα στενό που απαρτιζόταν από εγκαταλελειμμένα σπίτια πριν, αλλά τώρα έχει 5 καφετέριες που ποτέ δεν θα βρεις να κάτσεις. Ένα γραφικό πλακόστρωτο στενό, που έχει πάντα κόσμο.
Μέσα στην «συμμορία», ανήκει και η καφετέρια Biscoto café. Έχω ένα θέμα με τις τουαλέτες εγώ. Αν μου αρέσει το μαγαζί θα είναι από το μπάνιο του. Και ως τώρα δεν έχω βρει ένα καφέ σε αυτήν την πόλη που να μην έχει ωραίο μπάνιο. Συνολικά σε αυτό το μαγαζί έχω κάτσει 8 φορές. Έχει χρώμα πράσινο, λευκό και κόκκινο. Σας θυμίζει κάτι; Ναι και εμένα την ιταλική σημαία, και ίσως για αυτό με τραβάει.
  Έχει 2 ορόφους, καλό και ωραίο προσωπικό, ροφήματα, και νόστιμους καφέδες, καλές σχετικά σοκολάτες, και πολύ κόσμο. Μα πάρα πολύ. Και είναι στο κομβικό σημείο όπου όλες οι γυναίκες περνάνε αργά, για να δουν ποιος είναι που, και να δείξουν τι φοράνε. Μπορεί να την έχουν περπατήσει την οδό ίσα με 10 φορές, για να κάτσουν σε άλλο μέρος. Αλλά το μαγαζί, είναι σημείο αναφοράς.
 Αν ανέβεις στον πάνω όροφο, έχεις ωραία θέα κοντά στο τζάμι. Μπορείς να δεις τον κόσμο, τόσο μικρό, γραφικό, και να ακούς την ωραία μουσική και να χαλαρώνεις.
Απλά νομίζω ότι πρέπει να πάτε. Θα σας πω και για τα άλλα μέλη, αλλά ας ξεκινήσουμε από τον αρχηγό είπα.
Μην ρωτήσετε οδό, πείτε το όνομα και θα σας δείξουν όλοι που είναι η Ηλία Ηλιού. Ένα στενό που λατρεύω, όλες τις ώρες… με ή χωρίς κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις