Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

LIOSTASI HOTEL & SPA ΊΟΣ


Πολυτελεiς υπηρεσiες στην Iο

Η Ίος είναι ένα πολύ δημοφιλές νησί, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες. Η διάσημη ελληνική φιλοξενία κινείται πλέον σε νέα επίπεδα στο καταπληκτικό ξενοδοχείο Liostasi, το οποίο παρέχει πραγματικά πολυτελείς υπηρεσίες στην Ίο.
Στις παροχές ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται: πισίνα, γυμναστήριο, Jacuzzi, spa, εστιατόριο, pool bar και πολλές ακόμα, που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!
Η κρυστάλλινη πισίνα, με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία και για απόλυτη χαλάρωση κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Στο pool bar, μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς και ελαφριά σνακ.
Στο καταπληκτικό ανοιχτό Jacuzzi μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε υδρομασάζ. Ενώ, τέλος, μπορείτε να απολαύσετε εξειδικευμένες θεραπείες στο Spa του ξενοδοχείου.
Για την δική σας εξυπηρέτηση, στις παροχές ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνεται 24ωρη λειτουργία της reception, για να καλύψει κάθε σας ανάγκη, όποτε αυτή προκύψει.

Θεραπείες Spa

Η Ίος είναι ένα νησί που διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά μέρη να επισκεφτεί κανείς. Γι’ αυτόν τον λόγο, στις παροχές ξενοδοχείου στο Liostasi συμπεριλαμβάνεται και ένα κέντρο ευεξίας, για μοναδικές στιγμές ξεκούρασης.
Θεραπείες και περιποιήσεις Spa είναι διαθέσιμες για εκείνους τους επισκέπτες που θέλουν να αναζωογονηθούν και να ανανεωθούν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. Ο χώρος είναι πραγματικά πανέμορφα διακοσμημένος και το εξειδικευμένο προσωπικό του είναι πανέτοιμο να σας προτείνει τις θεραπείες που ταιριάζουν αποκλειστικά σε εσάς.

Εκδηλωσεις στην Ιο

Η Ίος είναι ένα πολύ γοητευτικό νησί, με υπέροχες παραλίες, αλλά και τη διάσημη, κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Κάτασπρα σπίτια, σοκάκια, βουκαμβίλιες στις αυλές. Το νησί προσφέρει, λοιπόν, το ιδανικό κάδρο για διάφορες εκδηλώσεις, όπως βαφτίσια, γάμοι, δεξιώσεις και πάρτι.
Το Liostasi διαθέτει καταπληκτικούς εξωτερικούς χώρους, απρόσκοπτη προοπτική και υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Η πισίνα είναι πανέμορφη και ο χώρος που την περιβάλλει είναι εξαιρετικά λειτουργικός. Την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα συμπληρώνει η ανυπέρβλητη θέα στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα, το λιμάνι, αλλά και την Χώρα της Ίου.
Είναι, λοιπόν, απόλυτα σίγουρο ότι οποιαδήποτε εκδήλωση και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε, το ξενοδοχείο Liostasi εγγυάται για την απόλυτη επιτυχία της, χάρη, όχι μόνο στους χώρους του, αλλά και στο έμπειρο προσωπικό του.




ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις