Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

BLISS CAFE ΕΡΜΟΥ 51 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 Τόσα χρόνια είχα μια απορία …τι σημαίνει η λέξη Bliss και χτες το έμαθα απλά ρώτησα. Και όχι όποιον και όποιον, αλλά την ιδιοκτήτρια του cafe Bliss Ερμού 51 στην Θεσσαλονίκη. Αν έχετε την ίδια απορία, σημαίνει υπέρτατη ευτυχία… καλό ακούγετε ε; και το χρειαζόμαστε πολύ στις μέρες μας. Οπότε δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να πάμε εκεί. Σωστά;.

 Είναι ένας χώρος μικρός, γλυκός, με πράσινα χρώματα, και καλλιτεχνική διάθεση. 2 υπερυψωμένα άσπρα τραπέζια, με φόντο μαύρο τοίχο με ζωγραφική με κιμωλίες, που σε κάνουν όντως να θέλεις να ταξιδέψεις, είναι ο μέσα χώρος, έξω μικρά γραφικά τραπεζάκια κάτω από ομπρέλες, σε δροσίζουν μαζί με τα ποτά του μαγαζιού, ενώ υπάρχει και μια σκάλα, για τις κοπέλες κυρίως, όπου εκεί μπορούν να βγάλουν το κρυφό τραγούδι τους. Δεν χρειάζεται να είσαι στην σκάλα του Μιλάνου, αρκεί η σκάλα του Bliss cafe, για να γίνεις σοπράνο.

 Ο πάνω χώρος είναι δροσερός, με καλλιτεχνικές φωτό, παιχνίδια επιτραπέζια, άρλεκιν αν θες να περάσει η ώρα σου, περιοδικά φωτογραφίας, και κυρίως, μια θέα που παίζει ανάμεσα στις φυλλωσιές των δέντρων και την πλατεία Αριστοτέλους. Με διακοσμητικά στον χώρο από μικρούς μουσικούς, μέχρι τραγουδιστές όλων των ειδών, είναι ένας χώρος όπου από τον καφέ, τα ποτά, και τα κοκτέιλ, μέχρι τα κρύα πιάτα που σερβίρουν, μπορείς να τα ευχαριστηθείς.

Θα ήθελα να τους πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας δώσαν τον χώρο τους, για να κάνουμε την έκθεση μας, και να μας κάνουν μέλος στην παρέα τους για λίγο.

Λοιπόν; Θα περάσετε μια βόλτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις