Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

BRAUNIS HORIO KEFALONIA

Πολυτελείς Βίλες στην Κεφαλονιά

Το Braunis Horio με τις πολυτελείς βίλες στη μαγευτική Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο από τα Ιόνια νησιά, χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός βραχώδους λόφου, ατενίζει τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου πελάγους ενώ βρίσκεται κοντά στην διάσημη παραλία Μύρτος, μια από τις ομορφότερες παραλίες στην Κεφαλονιά.
Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, κάθε πολυτελής βίλα του Braunis Horio περιβάλλεται από το ειδυλλιακό τοπίο που διαχέεται από τα ιριδίζοντα χρώματα του δύοντος ήλιου. Οι πολυτελείς βίλες , όμορφα φωλιασμένες σε μια προνομιακή τοποθεσία δεξιά από το γραφικό χωριό Άσσος στην Κεφαλονιά, αποτελούν την απόλυτη εξοχική κατοικία για πολυτελείς διακοπές στην πανέμορφη Κεφαλονιά στην Ελλάδα, ενώ προσφέρουν ανυπέρβλητη πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Μοναδικά σχεδιασμένο, το Braunis Horio στο παραδοσιακό χωριό Άσσος στην Κεφαλονιά αποτελείται από 10 νεόκτιστες βίλες πολυτελείας και δύο ολοκαίνουργιες σχεδόν ολοκληρωμένες βίλες και παρέχει στους φιλοξενούμενούς του ιδιωτικές πισίνες με εκπληκτική πανοραμική θέα στο σαγηνευτικό τοπίο της βορειοδυτικής Κεφαλονιάς και τον υπέροχο κόλπο του Μύρτου. Για αυτό, άλλωστε, το Braunis Horio αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που αναζητά μία μοναδική βίλα για διακοπές στην Κεφαλονιά.


Βίλα για Διακοπές στην Άσσο Κεφαλονιάς

Κάθε πολυτελής βίλα του Braunis Horio στον πανέμορφο οικισμό Άσσος στην Κεφαλονιά , κοντά στην παραμυθένια παραλία Μύρτος, διαπρέπει για τη μοναδική της ατμόσφαιρα και φέρει διαφορετικό όνομα, χρωματίζοντας έτσι τη ζεστή και διακριτική μεσογειακή της προσωπικότητα.
Αυτές οι πολυτελείς βίλες στην Κεφαλονιά του Braunis Horio είναι διακοσμημένες με λαμπερές παστέλ αποχρώσεις εμπνευσμένες από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει τα Ιόνια νησιά με μοντέρνες μινιμαλιστικές πινελιές.
Οι θαυμάσιες εξοχικές αυτές βίλες στην Κεφαλονιά της Ελλάδος υποδέχονται τους επισκέπτες σε ένα ζεστό, πολυτελή χώρο τεσσάρων αστέρων για αξέχαστες διακοπές, στο φιλόξενο χωριό Άσσος στην Κεφαλονιά και τους παρακινούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μαγευτικών διακοπών στο εκπληκτικό αυτό νησί που ανήκει στα Ιόνια νησιά της Ελλάδος.
Με πολυεπίπεδα οικοδομήματα με μεγάλες βεράντες και ιδιωτικές πισίνες με κρυστάλλινα βαθυγάλαζα νερά, το Braunis Horio προσφέρει την ιδανική βίλα για διακοπές στην Κεφαλονιά ανάμεσα σε 10 υπέροχες επιλογές.



Πολυτελής Βίλα για ζευγάρια στην Κεφαλονιά

Το όμορφο συγκρότημα εξοχικών βιλών του Braunis Horio στον μικρό παραδοσιακό οικισμό Άσσος στην Κεφαλονιά, προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μύρτου καθώς και στα δυτικά του χωριού της Άσσου, νότια στο μαγευτικό Ενετικό κάστρο και στα ζαφειρένια κρυστάλλινα νερά του Ιονίου πελάγους που χάνονται σιγά-σιγά στον ορίζοντα.
Οι ατέλειωτες στιγμές διακοπών και χαλάρωσης που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες σε κάθε πολυτελή βίλα του Braunis Horio όπως και οι νεόνυμφοι σε κάθε καλόγουστα διακοσμημένη βίλα για ζευγάρια στην Κεφαλονιά, η ατελείωτη, εντυπωσιακή θέα στους εξαιρετικούς κόλπους που δημιουργούνται δίπλα στην παραλία Μύρτος και στα βορειοδυτικά παράλια του πανέμορφου αυτού νησιού που ανήκει στα Ιόνια νησιά και οι ανεξάντλητες δυνατότητες εξερεύνησης μέσα στα δαντελένια μονοπάτια στο μαγευτικό χωριό Άσσος στην Κεφαλονιά, κάνουν το Braunis Horio ένα τέλειο εύρημα.

ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 σχόλιο:

  1. καλημερα
    πω πω τι ομορφη αναρτηση
    ναι την γνωριζω την Κεφφαλονια εχω ερθει
    τι ομορφες αναμνησεις μου ξυπνησες στο μυαλο

    πω πω ενοιωθα σαν να ειμαι εκει στην Ομορφη Κεφφαλονια διαβαζοντας αυτη την αναρτηση

    σ ευχαριστωωωωω
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις