Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ART OF HAND




Λατρεύω τις γυναίκες, που μπορούν με τα χέρια τους, να κάνουν μικρά αριστουργήματα. Να κεντήσουν, να πλέξουν, γενικά να δημιουργήσουν. Η τέχνη των χεριών είναι σημαντική.

Κάπου στο πέρασμα μου στο διαδίκτυο, βρήκα μερικές κοπέλες που κάνουν πολύ ωραία πράγματα. Πέρα από τις δημιουργίες της, είναι καλή και ήρεμη κοπέλα, συζητήσιμη που μετράει για μένα, με θετική στάση γενικά. Μένει στην Περαία, οπότε ελπίζω στις δημιουργίες της να έχει για σύμβουλο την θάλασσα.

Μιλάω για το ART OF HANDπου σημαίνει τέχνη των χεριών, και είναι ένα blog, μπορείτε να το βρείτε και σε σελίδα στο facebook, και η κάτοχος του είναι μια κοπέλα που ακούει στο όνομα Δήμητρα. Απλή, λιτή, δημιουργική, όσο και αυτά που φτιάχνει.

Είναι μια πρωτοεμφανισθείσα στον χώρο, ακόμα ψάχνει το στυλ της, αλλά όσα έχει κάνει σου δίνουν μια ιδέα να καταλάβεις τι έχει κάνει. Χάντρες, σχοινιά, πετονιές και άλλα έχουν περάσει από τα χέρια της. Το μόνο που έχω να σας πω είναι να μπείτε  εδώ και  εδώ  να δείτε και να της δώσετε ιδέες και ηθική συμπαράσταση.

Καλές αναζητήσεις.


4 σχόλια:

  1. Δεν έχω να πώ κάτι άλλο, πέρα από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Με συγκινείς πραγματικά... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουκλα μου δεν εκανα κατι ελπιζω να βοηθησα και να σε βρει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παω τρεχοντας και γω να γνωρισω το μπλογκ της . ευχαριστω που μας το προτεινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δελφινακι μ ευχομαι να σου αρεσουν οσα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις