Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Μετά από 30 χρόνια γάμου η Kay (Meryl Streep) και ο Arnold (Tommy Lee Jones) έχουν δει τη σχέση τους να ξεφτίζει μέρα με τη μέρα. Όμως η Kay είναι αποφασισμένη να ξαναζωντανέψει την χαμένη φλόγα καταφεύγοντας σε ένα φημισμένο σεξολόγο (Steve Carell) που δέχεται ζευγάρια στην πόλη Great Hope Springs. Καπάτσα όπως είναι καταφέρνει να πείσει το σύζυγό της και έτσι ξεκινά μια εβδομάδα έντονης συζυγικής και σεξουαλικής θεραπείας. Αραγε θα καταφέρουν οι δύο τους να αναζωογονήσουν τη σχέση τους και να μάθουν νέες... στάσεις; Πρώτη συνεργασία για Meryl Streep και Tommy Lee Jones σε μια ρομαντική κομεντί που στοχεύει σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Στο ρόλο του σκηνοθέτη ο έμπειρος στο είδος David Frankel που είχε συναντήσει τη Streep στο «The Devil Wears Prada», ενώ το σενάριο υπογράφει η Vanessa Taylor που κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, ύστερα από την επιτυχή ενασχόληση της με τη συγγραφή σεναρίων για την τηλεόραση, μεταξύ των οποίων και ορισμένα επεισόδια του "Game Of Thrones

ΑΠΟΨΗ ΙΩΑΝΝΑΣ

μου αρεσε που αναφέρει ένα θέμα που είναι ταμπου για ολο τον κοσμο το σεξ. θα ηθελα πολυ να μπορει ολος ο κοσμος να μιλαει ανετα για αυτο το θεμα ωστε και τα παιδι να ρωτανε ανετα τους δικους τους και να εχουν σωστη ενημερωση. ειναι ωραίο να μιλάνε τα ζευγαρια ανετα για οτι σκεφτονται και να μην φοβουνται τις αντιδρασεις του συντροφου τους. κλασικη αμερικανικη ταινια δεν εχει κατι ιδιαιτερο αλλα ειναι μια αφορμη να προβληματιστεις για αυτο που ζεις καθε μερα.
αν και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι που σε ολα εμπαινε μπροστα η πρωταγωνιστρια και μετα ο αλλος το επαιζε αντρας. κατα τα αλλα ομως ειναι μια απλη ταινια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις