Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΟ ΣΚ

Και οπως περιμένεις όλη την εβδομάδα για να κάνεις ότι ξέρεις, έτσι και την παρασκευή περιμένεις το σκ για να χαλαρώσεις. Και πως τυχαίνει ποτέ να μην κάνεις όσα έχεις πει.
 Που λέτε, απο χτες διαβάζω ιταλικά nuovo progetto italiano 1  για να μάθω ένανχ ρόνο, να κάνω ασκήσεις και εξάσκηση. Αφήστε που βρήκα και μερικά προηγούμενα θέματα εξετάσεων και είπα μωρέ δε κάθεσαι σπίτι σου να μην πας να δώσεις; Αλλά απο την άλλη λέω σιγα εκείνοι καλύτερα μιλάνε; Ταλαντεύομαι ακόμα.
 Μετά για να ηρεμήσω το έριξε στις χάντρες και στο να φτιάχνω κοσμήματα. Κάπως έτσι ηρέμησα. Μα πρωταρχικός μου στόχος είναι τα ιταλικά. Κάπως έτσι γνώρισα μερικά σαίτ και ιστοσελίδες, έτσι γνώρισα και κόμσο με το ίδιο πάθος, έτσι γνώρισα και μένα.
  Και κάτι που παλιά δεν καταλάβαινα μα τώρα το χαίρομαι. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε οτι πνίγεστε απο τις ειδήσεις στην τιβι, ανοίξτε τα πιο χαρούμενα μπλογκ που θα βρείτε, και κάπως έτσι, με αυτή την χαρά που θα σας δώσουν, θα βοηθήσετε εσάς, τους γύρω σας και τον κόσμο γενικά.
Χαμογελάτε, αγαπατε γιατι χανόμαστε
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις