A contemporary, revolutionary concept that challenges the conventional wisdom and strict traditions in the gourmet espresso category.
Premium Espresso… με Ελληνικό
DNA.
Πριν από 55 χρόνια ο
6χρονος τότε Ντίνος Δρακούλης μυείται από τον Σμυρνιό πατέρα του στην
επεξεργασία του καλού καφέ. Μεγαλώνοντας, το μυστηριακό ρόφημα τον κερδίζει και
του γίνεται πάθος ζωής. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 «βλέπει» τον espresso ως
την μορφή του καφέ που θα κυριαρχήσει στα χρόνια που έρχονται. Αφοσιώνεται έτσι
σε αδιάκοπους πειραματισμούς, δοκιμές επί δοκιμών, συνεχίζει, επιμένει και
τελικά δικαιώνεται δημιουργώντας το 1987 το πρώτο του χαρμάνι espresso. Το 2004
ξεκινά τη λειτουργία της η πρώτη σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας espresso στην
Ελλάδα. Εκεί με τα πιο σύγχρονα πια μέσα σχεδιάζει την επόμενη γενιά espresso.
Το 2006 δημιουργείται το TUSSO Espresso Concept το οποίο διακρίνεται το 2007
στα Ermis Design Awards και την επόμενη χρονιά το νέο-αφιχθέν προϊόν της
σειράς, TUSSO Chocolate, κερδίζει το βραβείο ανωτάτης ποιοτικής διάκρισης με 3
αστέρια από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας iTQi, στο Βέλγιο.
Σήμερα ο TUSSO,
προσφέρεται όχι μόνο σε επιλεγμένα café σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο
αλλά κατακτά ακόμη και τους δύσκολους τεϊομανείς Λονδρέζους.
facebook page TUSSO.Espresso
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις