Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ANASSA ORGANIC PRODUCTS



Η ΑΝΑΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ANASSA ORGANICS ) επιλέγει τα κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες και από καλλιεργητές που χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας που σέβονται τη γη.

Άνασσα είναι η ελληνική γη. Το μοναδικό στον κόσμο ελληνικό κλίμα προικίζει τη γη με εξαίσιες γεύσεις και αρώματα. νασσα, η βασίλισσα στα αρχαία ελληνικά, αποτελεί τιμητικό τίτλο που αποδίδεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η ελληνική γη αποτελεί μια τέτοια μοναδική περίπτωση και της αρμόζει απολύτως ο τίτλος, γιατί μας προσφέρει: Εξαιρετικά Ελληνικά Προϊόντα Βιολογικής Καλλιέργειας.

Η επιλογή άριστων, βιολογικής καλλιέργειας, ελληνικών αρωματικών φυτών για αφεψήματα, είναι η αρχή. Η αναζήτηση κράτησε αρκετό καιρό και έγινε με γνώμονα ότι τα αρωματικά φυτά δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.

Στάση ζωής είναι να επιλέγεις και να απολαμβάνεις ένα αφέψημα από κορυφαία ελληνικά αρωματικά φυτά. Με τον τρόπο σερβιρίσματος αφεψημάτων που προτείνει και διαθέτει στα μεταλλικά κουτιά η ANASSA ORGANICS, η απόλαυση ανάγεται σε ιεροτελεστία.

Μελετώντας τα ελληνικά αρωματικά φυτά μπορείτε να πάρετε κάτι από τη γεύση και το άρωμά τους. Όταν απολαμβάνετε τα αφεψήματα ANASSA, ευχόμαστε να νιώθετε σε όλο το σώμα και την ψυχή σας, τη χαρά που οραματιστήκαμε να προσφέρουν τα προϊόντα μας.

Για εμάς, ANASSA σημαίνει:

Ζήστε Βιολογικά, Διαλέξτε Ελληνικά, απολαύστε ολοκληρωτικά!

facebook page anassa organic products

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις