Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ


Η Όλγα Κανδαράκη μεγαλώνοντας σε οικογένεια χρυσοχόων αποφάσισε από πολύ νωρίς να ασχοληθεί με το επάγγελμα της οικογένειας.

Το 2000 αποφοίτησε από το τμήμα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της ΑΣΟΕΕ.

Το 2001 αποφοίτησε πρώτη στο έτος της, από το τμήμα ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ της σχολής Αργυροχρυσοχοϊας  LE ARTI ORAFE στη Φλωρεντία.

Από το 1994, παράλληλα με τις σπουδές της, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση αργυροχρυσοχοϊας KANDARAKIS στο τμήμα Πωλήσεων & Marketing. Ενώ παράλληλα ξεκινά να σχεδιάζει κάποια από τα ασημένια αντικείμενα που κατασκευάζει η εταιρία.
Επιστρέφοντας από τη Φλωρεντία αναλαμβάνει και το σχεδιασμό του μεγαλύτερου μέρους των προϊόντων.

Από το 2003 έως και σήμερα διδάσκει ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ (Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό & Φωτογραφική απεικόνιση σχεδίων με ακουαρέλα) στο ΙΙΕΚ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ MOKUME, στην Αθήνα.

Το 2006 ξεκινά και τη συνεργασία της με το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ ως εισηγήτρια των Σεμιναρίων ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ που διοργανώνει το Μουσείο.
Το 2006 ξεκινά μία ακόμα δραστηριότητα, δημιουργώντας τον δικό της χώρο όπου δέχεται πλέον και τους πελάτες της. Ξεκινά την κατασκευή της δικής σειράς κοσμημάτων σε χρυσό και εξειδικεύεται παράλληλα στη δημιουργία ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ κοσμημάτων κατά παραγγελία για τον κάθε πελάτη χωριστά.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην Αθήνα, συμμετέχει και σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς Σχεδίου Κοσμήματος.
Το 2002 στον διαγωνισμό για λογαριασμό της εταιρίας SIGNITY με Θεμα: "HOMMAGES 2003"  στον οποίο και διακρίνεται. Ένα από τα σχέδιά της κατασκευάζεται και εκτίθεται στην έκθεση VICENZA ORO το Μάϊο του 2003.


Το 2007 λαμβάνει μέρος στο πρότζεκτ LE ARTI ORAFE-GANZAM σχεδιάζοντας μια συλλογή 15 κοσμημάτων από λευκόχρυσο 18Κ, μπριγιάν και τοπάζια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις