Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΙΩΑΝΝΑ


ήρθα χτες ως την πορτα σου με άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατι ήξερα οτι εδώ θα βρω καταφύγιο ...Με κατάλαβες απο την πρώτη στιγμή πως ήμουν αλλά δεν είπες κάτι. Με έκανες να ξεχαστώ, να σκεφτώ άλλα πράγματα, να μιλήσω και να γελάσω με τα ασήμαντα ώστε να στα πω στην κατάλληλη ώρα. Ήξερα οτι θα εσκαγες αν δεν μάθιανες γιατί ήμουν έτσι αλλά τελικά δεν μπορουσα να τα βγάλω απο μέσα μου. Κοιμηθήκαμε μαζί κάτω απο το ίδιο μονό πάπλωμα που αγαπάς απο μικρή.Ένιωσα ζεστά και χαλαρωτικά όπως πάντα, αλλά όχι λόγο του παπλώματος. Μιλήσαμε γελάσαμε και κοιμηθήκαμε. Έκανε σεισμό που φυσικά εσύ δεν τον κατάλαβες απορώ πως κοιμάσαι τόσο βαριά και δεν νιώθεις κάτι αλλά ήταν και ο λόγος που ξύπνησα απότομα. Και τότε κατάλαβα γιατι όλοι σου λένε άφοβα τον πόνο τους. 
 Ήσουν πάνω μου αγκαλιά μου και αυτό απο μόνο του είναι ένα χαρακτηριστικό σου που το ξέρουν ολοι όσοι σε γνωρίζουν, δεν έχεις τυχαία τον τίτλο το παιδάκι της αγκαλιάς. κοιμόσουν ήρεμα παραδόξως και έκλεισες τα μάτια σου ακούγοντας τι άλλο βέβαια; χατζηγίαννη. αυτό το κινητό έχει γεμίσει χατζηγίαννη πλούταρχο ... έτχυε να ακούς ίσως για πολλοστή φορά μέσα στην νύχτα τον βυθό. Δεν ήταν ιδέα μου Ιωάννα στο ορκίζομαι το άκουγες και χαμογελούσες. ακόμα και στον υπνο σου κάτι σου κάνει. 
  Ξέρω τι σκέφτεσαι όταν τον ακούς και αυτό το χαμόγελο το γνωρίζω καλύτερα απο άλλους. ξέρω τι ονειρεύεσαι και εύχομαι να βγει αληθινό κάποια στιγμη με το σωστο πρόσωπο. Άκουγα να ανπνέεις και ήξερα οτι ηρθα στο σωστό μερός  για να βρω το σωστό τρόπο να λύσω τα δικά μου προβλήματα. 
  Να κάνεις αγκαλιές σε όσους σε αγαπάνε να δίνεις αναπνοές σε όσους το έχουν ανάγκη, να σκεπάζεις όσους κρυώνει η ψυχή τους, να χαμογελάς μεσα στο σκοτάδι και να το νιωθει ο άλλος χωρίς να το βλέπει, να μπορεις να ανοιγεις τα μάτια ακόμα και όταν τα έχεις κλειστά. Θα το εκτιμήσουν θα το δείς όταν θα ακουσουν τον χτυπο της καρδιάς σου πάνω τους κάποιοι αλλά ένας μονο θα μπορεί να στον κάνει να αλλάζει ...
 Τελικά χωρις να με ακούς και να μου εχεις μιλήσει μου τα εχεις πει ολα μονο με την παρουσια σου και μου εβγαλες να σου πω τα παντα δεν ξερω βεβαια ποσα ακουσες αλλα εγω ηρεμησα. Καληνυχτα Ιωάννα και σε ευχαριστω που εισαι κοντα μου.
 φιλια χαρης 

Ε μετα απο αυτο ειναι να μην τον εχεις φιλο;

2 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις