Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

KANNABISHOP ΑΘΗΝΑ

Στο Kannabishop της Αθήνας, εκτός από τις τσάντες & τα αξεσουάρ που θα δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε και ρούχα από ήμερη κάνναβη (Cannabis sativa), βιολογικό βαμβάκι & λινό - για πρώτη φορά και βιολογικής καλλιέργειας.

Υψηλή ποιότητα, άνετη εφαρμογή, όμορφη εμφάνιση και καλή συμπεριφορά στην ζέστη & τον ιδρώτα, είναι καλοί λόγοι
να δοκιμάσετε τα ρούχα μας αυτό το καλοκαίρι.

Η κάνναβη είναι φυσικά αντιμυκητιακή, βοηθάει στην εξάτμιση του ιδρώτα και παρέχει αυξημένη προστασία από τις ακτίνες UVΑ. Τα λινά είναι ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες και το βιολογικό βαμβάκι είναι εξαιρετικά ευχάριστο στο δέρμα. Στα ρούχα μας, δεν υπάρχουν συνθετικά μέρη εκτός από τα φερμουάρ, στην λεύκανση δεν χρησιμοποιείται χλώριο ενώ οι βαφές είναι απαλλαγμένες από επιβλαβείς ουσίες.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πολλές ακόμα προτάσεις σε τσάντες, αξεσουάρ αλλά και φυσικά καλλυντικά, είδη για το σπίτι, κάποια εσώρουχα από βιολογικό βαμβάκι, νήματα εξαιρετικής ποιότητας & αντοχής από κάνναβη και χειροποίητα ξύλινα αξεσουάρ μαλλιών.

Όλα τα προϊόντα μας, ανταποκρίνονται στις αρχές της αειφόρου αλλά και ηθικά αποδεκτής ανάπτυξης. Φυσικές πρώτες ύλες, ήπιας επεξεργασίας & παραγωγή που σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με τις εταιρίες παραγωγής διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία στην διαδικασία παραγωγής & ότι τηρούνται βασικοί εργασιακοί κανόνες λειτουργίας & συνεργασίας όταν η παραγωγή γίνεται σε χώρες όπου η προστασία των εργαζομένων είναι αδύναμη ή ανύπαρκτη.

Θα μας βρείτε στο κέντρο της Αθήνας, Ιπποκράτους 32
ώρες λειτουργίας:

δευτέρα, τετάρτη, σαββάτο 10:00 - 15:30

τρίτη, πέμπτη, παρασκευή 10:00 - 20:30
τηλέφωνο 2103614111 begin_of_the_skype_highlighting 2103614111 ΔΩΡΕΑΝ end_of_the_skype_highlighting
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις