Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

GROOPIO


Περιγραφή
Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο στο Groopio.gr!

Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης δημιουργικών projects (crowd funding) στην Ελλάδα είναι γεγονός. Στο Groopio.com πιστεύουμε ότι κάθε πρωτότυπη ιδέα αξίζει να γίνει πραγματικότητα, όσο ασήμαντη ή μεγαλεπήβολη κι αν φαντάζει, χάρη στις μικρές χορηγίες των χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου.

Το όνομα του Groopio προήλθε από τη φράση «ποιώ group». Σκηνοθέτες, ζωγράφοι, μουσικοί και κάθε είδους καλλιτέχνες, επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα, «τρελοί» εφευρέτες ή καινοτόμοι σχεδιαστές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα μπορούν να ξεκινήσουν τη δική τους καμπάνια (σελίδα παρουσίασης του project τους) στο Groopio.gr, αναζητώντας υποψήφιους υποστηρικτές- χορηγούς, που μας αρέσει να τους αποκαλούμε «groopies». Άλλωστε, μια καλή ιδέα, που παρουσιάζεται με ελκυστικό τρόπο, μπορεί να εξαπλωθεί ευρέως από post σε tweet και να λάβει γρήγορα και με την ασφάλεια του PayPal την ενθάρρυνση και την υποστήριξη που της αξίζει!

Οι δυνατότητες δημιουργίας ενός ελκυστικού project είναι αμέτρητες στο Groopio.gr!

Ο κάθε χρήστης δημιουργεί την σελίδα παρουσίασης του δικού του project, στην οποία μπορεί και να αναρτήσει φωτογραφίες, σκίτσα, βίντεο, σύντομα βιογραφικά και στοιχεία επικοινωνίας. Όσο πιο εμπνευσμένη και διασκεδαστική είναι η σελίδα του , τόσο πιο εύκολα μεταδίδεται ο ενθουσιασμός του χρήστη στους υποψηφίους χορηγούς του! Επίσης, ο δημιουργός του Project μπορεί να καθορίσει το ύψος της απαιτούμενης χρηματοδότησης, καθώς και τη χρονική διάρκεια συγκέντρωσης των χορηγιών.

Στο Groopio.gr, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο τρόπους συγκέντρωσης των χορηγιών: Της Instant (απλή κατάθεση, χωρίς την υποχρέωση της επιστροφής των μετρητών) ή Του Pledge (στο οποίο οι χορηγοί καλούνται να δεσμεύσουν ένα ποσό, το οποίο μεταβιβάζεται μόνο αν καλυφθεί ο συνολικός στόχος

του project, δηλαδή το προβλεπόμενο χρηματικό κεφάλαιο εντός της ορισθείσας προθεσμίας.

Γιατί να γίνω «groupie» ενός project;

Κάθε project είναι μια μοναδική δημιουργία, που αναζητεί ανθρώπους να την πιστέψουν και να την κάνουν πραγματικότητα. Οι χρήστες του διαδικτύου είναι μία δραστήρια και ενεργή κοινότητα, έτοιμη να υποστηρίξει τις καλύτερες ιδέες και να γίνει μέρος της προσπάθειας για την υλοποίησή τους. Όμως, οι καλές πράξεις πρέπει να ανταμείβονται. Και αυτό επιδιώκουμε στο Groopio!

Ανάλογα με τη συνεισφορά ενός «groopie», είναι και τα προνόμια που θα λάβει από το δημιουργό του project. Για παράδειγμα, βοηθώντας το αγαπημένο σου συγκρότημα να κυκλοφορήσει το καινούργιο του CD, μπορεί να είσαι ο πρώτος που θα λάβει ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του ή ένα free entrance για την επόμενη συναυλία τους.


Ένα πολύ μικρό ποσό από πολλούς είναι μια σημαντική βοήθεια για έναν. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της διαδικτυακής συνεργασίας του Groopio.com!

facebook page groopio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις