Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

DELI ART GALLERIA


Όταν γνωστά προϊόντα απ' όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στη Σαντορίνη, το DeliArt γεννήθηκε. Ο ιδιοκτήτης του, Σωτήρης Σπηλιωτόπουλος, προερχόμενος από τον χώρο του Τύπου, τον οποίο εγκατέλειψε για τη μεγάλη του αγάπη, τη Σαντορίνη, έχει δημιουργήσει ένα ζεστό φωτεινό χώρο με προϊόντα από την Ελληνική γη αλλά και την τέχνη.

Στο Deli Art μπορεί κάποιος να βρεί παραδοσιακή μαστίχα Χίου όπως και διάφορα προϊόντα του mastiha shop να κάνουν παρέα με τη φάβα και το φημισμένο άνυδρο ντοματάκι της Σαντορίνης. Τα Βυνσάντο και μια επιλεγμένη γκάμα Σαντορινιών κρασιών θα σας κλείσουν πονηρά το μάτι καθώς θα διαλέγετε κάποιο deep για να τα συνοδεύσει.


Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποια από τα καλύτερα μέλια και λάδια που παράγει η Ελλάδα. Αν αγαπάτε τα γλυκά του κουταλιού ή των λουκουμιών, μη διστάσετε να δοκιμάσετε ενώ ξεκουράζεστε στο μοναστηριακό τραπέζι. Μην ξεχάσετε όμως να δείτε και τις μοναδικές χειροποίητες εικόνες μας ή τους πίνακες με την υπογραφή του Σωτήρη. Αν είστε λάτρεις της λαϊκής παράδοσης, σίγουρα θα θαυμάσετε τα μοναδικά συλλεκτικά μας τάβλι από ξύλο τριανταφυλλιάς, βελανιδιάς κλπ από τον κύριο Νερουλιά, τον καλύτερο κατασκευαστή που ακόμα τα φτιάχνει με το χέρι, καθώς επίσης τα κομπολόγια με ημιπολύτιμους λίθους και κεχριμπάρι από το γνωστό σε όλους Κομπολογάδικο .

FACEBOOK PAGE Deli Art Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις