Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Μόνη στο σπίτι, τρελή όσο δεν πάει, φεύγω παο Θεσσαλονίκη, για να πάω να δω μια κάβα, πολύ καλή παρεμπιπτόντως, στην Αλεξανδρούπολη. Αξιζε τον κόπο. Τι να έκανα μόνη στο σπίτι ε; Στα κτελ μας χαμός με καθηστέριση για το εισητήριο. Ξεκινλησαμε λίγο πιο αργά αλλά το κάναμε. 4 ώρες μέχρι να φτάσεις. Περάσαμε Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη και τελικά ο προορισμός.
Μικρή πόλη, ήρεμη, γλυκιά, και με υγρασία. Αν αποφασίσεις να φύγεις παο μια μεγάλη πόλη και να πας σε μια μικρή πρέπει να το χωνέψεις οτι όλα αλλάζουν. οκ δεν έχεις τις τρελές επιλογές, αλλά ηρεμείς και καταλαβαίνεις τι και ποιούς έχεις δίπλα σου.
μερικά μέρη που πρέπει να δείτε είναι αυτά.

να ξέρετε οκ; αυτή είναι η πιο κεντρική οδός με όλα τα μαγαζιά τα καφε και εστιατορια. προσοχή δεν περπατιεται νταλα μεσημερι


σύμβολο της πόλης και πολύ γραφικό μέρος. το σημείο που είναι, μετά τις 8 το βράδυ γίνεται παιζόδρομος και ο δρόμος και δεν περνα αμαξι εως τις 12. σημείο που κοντά στο πάρκο που εχει σε κάνει να ηρεμείς. απεναντι εχει κεντρικα μαγαζια....



ένα κομμάτι της Σαμοθράκης.


και φυσικά το μεγαλύτερο αξιοθέατο των στρατιωτικών που εκεί περνάνε πολύ μεγάλο κομμάτι της μέρας τους. βρηκα και αλλα πράγματα εν καιρό θα τα δείτε.
αλλες 4 ώρες για να γυρίσω πίσω σπιτι μου με χέρια γεματα κρασια και κουραση που δεν σας εβλεπα.

4 σχόλια:

  1. ax ήρθες μέχρι εδώ......και ΔΕΝ πήρες τηλέφωνοοοοοοοο??????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ
    ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γκουρου μ με κοσμο πολυ ιλαω εδω μεσα που ειναι απο αλλες πολεις αλλα παο κοντα δεν ξερω κανεναν ασε που δεν εχω τα τηλ τους. μακαρι να μπορουσα να μιλησω απο κοντα με ολους αλλα αλλοι δεν θελουν και αλλοι δεν ερχονται. ασε που ηρθα για ενα μαγαζι να δω και εφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μικρη και αγαπησιαρικη ναι οντως αν εβρησκα δουλεια μεσα στην πολη θα εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις