Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

MON CHERI ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


 
 
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μου.

 
 
Σήμερα θα φέρω την Ιταλία στην Ελλάδα. Εκεί έχουν ένα συνήθειο … πίνουν τον καφέ τους όρθιοι στα γρήγορα. Είναι μια συνήθεια που την κάνουν για να αντέξουν την μέρα τους, αλλά έχουν απαιτήσεις και τα θέλουν όλα στην εντέλεια. Μικρά μαγαζιά ζεστά, με διακόσμηση που δεν ξεχωρίζει με τον εξωτερικό χώρο, που σε κάνει να γίνεσαι ένα με το παλιό και το καινούργιο ταυτόχρονα.
 

 Στην Ελλάδα, βρήκα ένα μικρό μαγαζί που δεν κάθεσαι, που παίρνεις τον καφέ στο χέρι και φεύγεις. Που έχει μια διακόσμηση κουκλίστικη. Με καπάκια από κουτιά αποθήκευσης που έχει ωραίες παραστάσεις, με φωτιστικά από στραγγιστήρια με διάφορα φλιτζάνια για να μπουν οι λάμπες, με ωραία κρουασάν, και γενικά μια ατμόσφαιρα ζεστή.
 

Ήταν το πρώτο μαγαζί που με καλώς όρισε όταν πήγα Αλεξανδρούπολη, δίπλα στα κτέλ ακριβώς στην οδό Βενιζέλου.  Δεν μπόρεσα να τραβήξω τα μάτια μου από πάνω του και έτσι είπα να σας το πω. Περάστε μια βόλτα να το δείτε. Γιατί αγάπη μου, αν σου αρέσει το ωραίο το βρίσκεις παντού, το εκτιμάς όλες τις ώρες, και το διαδίδεις σε όλους. Το όνομα του Mon Cheri Και σε περιμένει για απολαύσεις και διακοσμητικές απόψεις.  αν πάλι θέλετε να καθίσετε κάπου σύμφωνα με την σελίδα listoften μερικές από τις 10 καλύτερες καφετέριες της αλεξανδρούπολης είναι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις