Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΤΡΥΓΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ


Χαίρετε…

Θέλω σε αυτήν την ανάρτηση να βάλω όλη μου την αγάπη. Κάθε προσπάθεια είναι μια μικρή γέννα. Έτσι κάθε τρύγος είναι μια γέννα, μόνο που τα αποτελέσματα τα βλέπεις όταν μπει το προϊόν στο μπουκάλι. Με ένα ωραίο περιτύλιγμα και μια αγάπη να κρύβεται μέσα του.



 Σήμερα στον τρύγο στο κτήμα Οινογένεσις , θέλω να σας πω πως είχε πολύ οργάνωση, ανθρώπους με γνώσεις, πείρα, γέλιο, ομαδικότητα, και μεθοδικότητα.



Είναι ένα μέρος μοναδικό, ένα χτίσμα που όλες τις ώρες της μέρας, σε κάνει να μαγεύεσαι, μέσα στην Αδριανή της Δράμας, σε ένα μακεδονικό κτίσμα. Από φέτος στην ομάδα ανήκει και ο Αλέξανδρος ο νέος οινολόγος χημικός, που δίνει τις νέες γνώσεις και μαζεύει τις παλιές εμπειρίες.



Ο τρύγος άρχισε με Sauvignon και την ζέστη στο φουλ αλλά την διάθεση στα ύψη. Σε κάθε τσαμπί σε κάθε ρόγα έβλεπες το αποτέλεσμα της γνώσεις και της προστασίας όλο τον χειμώνα.


Όλες οι δεξαμενές δέχονται τον μούστο, και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα, αυτό το νέκταρ που θα συνοδέψει όλες τις στιγμές μας. Αυτό το χρυσό, το κόκκινο, το ροζέ, και το προβηγκιανό αποτέλεσμα που θα ανοίξει στους οινικούς μας ορίζοντες  «Φεγγίτες» και δικαίως ο καθένας θα θέλει να βάλει «Δέκα»…


Για αυτό αναμένετε…. Κάπου παρακάτω, θα σας συστήσω τα καλύτερα του κτήματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις