Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΝ ΜΑΛΏΝΕΙΣ...




Εκεί έξω υπάρχουν ζευγάρια που κάθε μέρα μαλώνουν.

Κάποιες φορές είναι αναγκαίο. Σε φυσιολογικά πλαίσια είναι καλό. Σε άλλες σχέσεις είναι σαν το χάπι για ανανέωση. Όμως αν είσαι σε μια σχέση, που κάθε μέρα, για ασήμαντες αφορμές και αιτίες μαλώνετε, και νιώθετε την ένταση ακόμα και όταν δεν μιλάτε, τότε πρέπει να σκεφτείς 2 πράγματα… πρώτα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και αν δεν βγει άκρη τότε να σκεφτείς δεύτερον πότε να φύγεις από κοντά του.

Είσαι σε μια σχέση πουδ εν σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Γιατί να μείνεις; Και μην πεις επειδή τον αγαπάς… εκείνος/η δεν σε αγαπάει. Μίλα μαζί του πριν πάρεις αποφάσεις οριστικές, με την προϋπόθεση ότι πρώτα θα έχεις ηρεμίσει μέσα σου, θα έχεις κάνει μια κουβέντα με τον εαυτό σου, να δεις τι θέλεις και μετά μίλα και τον σύντροφο να δεις τι πάει λάθος.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Χωρίς να τον προσβάλλεις ή να τον πληγώσεις τον εγωισμό γιατί έτσι απλά θα καταφέρεις να τον κάνεις να κλειστεί και να μην σου μιλήσει.

2 σχόλια:

  1. πραγματικη πολυ αληθινη η αναρτηση σου..δυστυχως υπαρχουν ζευγαρια που ειναι μαζι απο συνηθεια και ειναι πολυ λυπηρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θωμη καλησπερα ποσο θα ηθελα να μου πεις οτι δεν σου αρεσε η αναρτηση ποσο θα ηθελα να μαθω οτι κανεις δεν μαλωνει αλλα ολα για καποιον λογο γινονται να βρεις την αιτια του θυμου θα μαθεις και τα αλλα... καλο σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις