Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

3 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΉΝΕΣ


Σήμερα κλείνω άλλον ένα μήνα απο τότε που άνοιξα αυτό το blog. τρία χρόνια και 3 μήνες. 
είχα ξεκινήσει και άλλο ένα, αλλά το είχα απλά για να το έχω μάλλον. δεν με γέμιζε και το σταμάτησα. Αυτό σας έχω πει πως έχει ξεκινήσει, και που με έχει πάει, και κράτησε τόσο γιατί το πήρα πιο ζεστά μάλλον. Το είχα ανάγκη να το κάνω, για να αλλάξω εγώ. 
Απο τότε αισθάνομαι υπεύθυνη για όσους με παρακολουθούν, περνάει η ματιά τους απο εδώ, ένα site με προσωπική ματιά, με μια ανάρτηση κάθε μέρα, χιλιάδες γύρους για σχόλια, και φυσικά τι άλλο; ΑΓΑΠΗ. 
Καλύτερη ως άνθρωπος έγινα, γνώρισα άτομα, μπαίνω στην ζωή του άλλου, μαθαίνω καλλιτεχνικά tips, βλέπω το κομμάτι του καθε ένα σας που δεν το δείχνετε εύκολα στους δικούς σας, και για μένα όλα αυτά είναι σημαντικά καθώς έχω την ευθύνη να δίνω οτι καλύτερο μπορώ. 
Ευχαριστώ θα πώ γιατί σήμερα γίναμε 1800 άτομα στην σελίδα μας στο Facebook ας μιλήσουμε για αγάπη ένας άλλος αγώνας εκεί, που βοηθάει όσους είναι μέσα στο ιστολόγιό μου να τον δούν όσοι περισσότεροι μπορούν. 
Πέρα απο όλα αυτά όμως σήμερα κάνω αυτήν την ανάρτηση και για έναν ακόμα λόγο. Είναι η τελευταία μου ανάρτηση απο την Θεσσαλονίκη. Αύριο βράδυ μετακομίζω στο ΑΙΓΙΟ άλλαξα και την πόλη στο προφιλ μου αν ειδατε.
Ο λόγος είναι οτι βρήκα δουλειά σαν γεωπόνος σε ένα κτήμα με κρασιά οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν θα έλεγα όχι . χαχα!
Το μόνο που εύχομαι είναι να βρω καλό κλίμα στην δουλειά, να κάνω καλές συνεργασίες, να είμαι καλά με εμένα, θα μείνω μόνη μου και αυτό είναι ωραίο αλλά και εκφοβιστικό μαζί, θα γνωρίσω νέα μέρη και εύχομαι να δω πολύ όμορφα τοπία, καλούς ανθρώπους ευγενικούς,  και να με αγκαλιάσουν. 
Κάνω αυτό το Post γιατί σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους, και όποιος είναι Blogger στο Αιγιο θα χαρώ να τον γνωρίσω. Εξάλλου μια οικογένεια ήμαστε πια. Αν δεν δείτε για καιρό ανάρτηση μου μην φοβηθείτε δεν ξέρω τι θα γίνει με το internet οπότε υπομονή.
ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 

9 σχόλια:

  1. είναι πολύ όμορφα στο Αίγιο ,έχει και θαλασσίτσα οπότε δε θα σου λείψει πολύ το περιβάλλον της Θεσσαλονίκης....καλή αρχή ,να πάνε όλα κατ'ευχήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με μεγαλη χαρα δεχομαι την ευχη σου θα το δω απο κοντα οποτε θα σου πω

      Διαγραφή
  2. Να εισαι παντα καλα να δημιουργεις μεσω του μπλογκ σου.. να σου πανε ολα ομορφα στην νεα σου ζωη. Φιλακια απο Κυπρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπω σε πολλά κορουα μου να σε καλα μανα μου
      οποτε θελεις ελα

      Διαγραφή
  3. καλώς σε βρήκαμε ...καλή αρχή έστω και από τα μπλογκ η συντροφιά είναι μεγάλη καλή δύναμη φιλιαα από τις δύο άσημες άννα και φωτεινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηρθατε χαιρομαι που βρεθηκατε στο σπιτακι μου

      Διαγραφή
  4. Καλό ξεκίνημα στην νέα σου δουλειά και μακάρι να έχεις υπέροχη συνεργασία.
    Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις