Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ARTS AND CRAFTS. GR



Το
πρώτο Ελληνικό διαδικτυακό μπαζάρ, ερασιτεχνικών και μη, χειροποίητων δημιουργιών.

Είσαστε ερασιτέχνης δημιουργός κι είσαστε περήφανος γι' αυτό; Φτιάχνετε έπιπλα, μικροαντικείμενα, διακοσμητικά, εργαλεία, κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ; Είστε ζωγράφος, γλύπτης, κεραμοποιός ή κάτι παρεμφερές; Είστε φωτογράφος, γραφίστας, ανιματέρ; Έχετε κάποιο εργαστήριο χειροποίητων δημιουργιών; Μήπως ασχολείστε με την τεχνολογία και έχετε καινοτόμες ιδέες; Σκέφτεστε να φτιάξετε δικό σας ηλεκτρνικό κατάστημα (e-shop) αλλά το κόστος κατασκευής και ο χρόνος σας αποτρέπουν; Επισκεφθείτε το ArtsAndCrafts.gr, φτίαξτε και διαχειρηστείτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) εύκολα απλά και γρήγορα. Δικτυωθείτε, πάρτε ιδέες, βελτιώστε το προϊόν σας.

Σας αρέσουν τα χειροποίητα προϊόντα, θέλετε μοναδικά δώρα, ρούχα έπιπλα, διακοσμητικά, αφίσες, φωτογραφίες, πρωτότυπες και μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες και τα θέλετε όλα αυτά απ' ευθείας από τον δημιουργό τους; Επισκεφθείτε το ArtsAndCrafts.gr για να βρείτε όλα όσα ψάχνετε και όχι μόνο. Επικοινωνήστε με τους δημιουργούς για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για τις προσαρμογές που έχετε να προτείνετε.


Σημείωση: "Δεν έχουμε καμία απαίτηση επι των πωλήσεων, δεν λαμβάνουμε μέρος σε κανένα σημείο της συναλλαγής, εκτός και εαν αυτό κριθεί απαραίτητο από τη διαχείρηση της ιστοσελίδας"

FACEBOOK PAGE artsandcrafts.gr

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου γλυκιά μου Ιωάννα! Πέρασα να σου ευχηθώ καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με χαμόγελα και αγάπη :) Φιλιά πολλά **

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις