Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

GRAND SARAI NAFPLIO

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας παρουσιάζουμε το ξενοδοχείο ¨Grand Sarai Nafplio¨ το οποίο έκανε φέτος την είσοδο του στην τουριστική αγορά και σας περιμένει να έρθετε κοντά του.
Το Ξενοδοχείο ¨Grand Sarai Nafplio¨ έχει τη δική του Ιστορία. Είναι από τα παλαιότερα και πιο αξιόλογα κτίρια του ιστορικού κέντρου του Ναύπλιου. Η άποψη του κτιρίου σε οδηγεί στα χρόνια της Α Ενετοκρατίας και ορισμένες προσθήκες του στην Β Τουρκοκρατία.


Δεδομένου ότι ο L.Ιange που απεικόνισε το κτίριο µε σαχνισί και µε είσοδο προς την οδό Παπανικολάου επισκέφθηκε το Ναύπλιο συνοδεύοντας τον καθηνητή του Γερµανό ζωγράφο Carl Rοttrnan την άνοιξη του 1834 (Απρίλιο - Μάιο) και ο Leo vοn Klenze στου οποίου το σχέδιο έχει αφαιρεθεί το σαχνισί έφθασε αντίστοιχα στην πόλη τον Αύγουστο του ίδιου έτους, μπορούµε µε απόλυτη βεβαιότητα να πούµε ότι η ουσιαστική αυτή παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του θέρους του 1834 (Ιούνιος - Ιούλιος). Στο κτίριο αυτό στεγάστηκε το πρώτο ελεγκτικό Συνέδριο του Νεότερου Ελληνικού κράτους. 1829-1833.
Μετά από μία ριζική ανακαίνιση το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους καλεσμένους του την 25η Οκτωβρίου 2011. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με το υπέροχο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον του ξενοδοχείου θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα και ανάγκες.



Το ξενοδοχείο ¨Grand Sarai Nafplio¨ είναι χτισμένο εντός της παλιάς πόλης του Ναύπλιου, ανάμεσα στα παλιά όμορφα κτίρια και τα γραφικά σοκάκια. Τα 12 δωμάτια του ξενοδοχείου μπορούν και καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών. Κάποια δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα και από μερικά δωμάτια μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη πόλη του Ναυπλίου.

facebook page Grand Sarai

2 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις