Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑΞΙΑ ΚΡΑΛΛΗ

 
 
Δεν μπορώ να καταλάβω την γραμμή του εκδοτικού οίκου Ψυχογιός, που λέει σε όλους τους συγγραφείς του να κάνουν μεγάλα βιβλία. Δεν βλέπω επίσης το νόημα να βγάζεις την ίδια λογική σε κάθε βιβλία παο διαφορετικούς ανθρώπους. Χτες ολοκήρωσα το βιβλίο μια φορά και ένα καλοκαίρι
 Δεν θέλει και πολύ φαντασία να σκεφτείτε τι λέει. 3 διαφορετικές αγάπες πολλά εμπόδια που δια μαγείας ξεπερνιούνται. Μπορώ να πω οτι ήταν αρκετά αναλυτικό με διαλόγους που μπορούσαν να παραλειφθούν, κάπως ένιωθα οτι χανόταν ακόμα και η Συγγραφέας στο γράψιμό της, παρόλα αυτά όμως είχε καλή πλοκή και να ξεκινήσω κάτι που κουτσά στραβα μου αρέσει δεν το αφήνω.
  Αυτό όμως που μου έμεινε και πιστέψτε με υπάρχει εκεί έξω είναι πως, οι άντρες μπορούν να αγαπήσουν δυνατά μια φορά σε όποια ηλικιά και αν είναι και όσες και αν περάσουν απο δίπλα τους, να μην τους γεμίζουν παρά μια, επειδή τους βγάζουν αυτό το κάτι. Δεν είναι αποκλειστική υπόθεση η αγάπη για πάντα των γυναικών.
 Όσο διαφορετικό και να βλέπετε ένα ζευγάρι, σκεφτείτε οτι μεταξύ του συμπληρώνουν κάποια κενά του άλλου, που δεν τολμούν να αποκαλείψουν σε πολλούς. Μην κάνετε οι γονείς όνειρα για τα παιδιά σας γιατί θα την πληρώσετε εσείς πιστέψτε με και πολύ σκληρά μάλιστα.
ευχομαι να το πιάσετε στα χέρια σας και να μου πείτε την άποψη σας

3 σχόλια:

  1. Είχα καιρό να περάσω απ'το σπιτικό σου και βλέπω έχεις αλλάξει στίλ!
    Μ'αρέσουν οι αλλαγές σου!
    Το'χεις ρίξει στο διάβασμα μπράβο έτσι έχεις ν'αποκομίσεις πολύ περισσότερα από εμάς που κάνουμε Blogging!
    Θα το'χω στα υπ'οψιν το βιβλίο!

    Καλό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο 3ήμερο!
    Με πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διάβασα όταν πρωτοβγήκε. Πάρα πολύ καλό βιβλίο! Σε απορροφάει από την πρώτη μέχρι την τελευταία του γραμμή! Χαρακτήρες ρεαλιστικά αποτυπωμένοι με τα πάθη και τις αδυναμίες τους αλλά και με τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα τους που σε κάνουν να τους συμπαθήσεις να τους νιώσεις! Οι διάλογοι τόσο φυσικοί με χιούμορ. Συγχαρητήρια στη συγγραφέα ελπίζοντας και αναμένοντας το επόμενο βιβλίο. Με ένα πολύ ωραίο τέλος πρωτότυπο. Και αφήνοντας μια γλυκιά νοσταλγία για το καλοκαίρι των ηρώων. Διάβασα και το δεύτερό της, Η αγάπη φόβο φέρνει και είναι εξίσου καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ καλό βιβλίο! Σε απορροφάει από την πρώτη μέχρι την τελευταία του γραμμή! Χαρακτήρες ρεαλιστικά αποτυπωμένοι με τα πάθη και τις αδυναμίες τους αλλά και με τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα τους που σε κάνουν να τους συμπαθήσεις να τους νιώσεις! Οι διάλογοι τόσο φυσικοί με χιούμορ. Συγχαρητήρια στη συγγραφέα ελπίζοντας και αναμένοντας το επόμενο βιβλίο. Με ένα πολύ ωραίο τέλος πρωτότυπο. Και αφήνοντας μια γλυκιά νοσταλγία για το καλοκαίρι των ηρώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις