Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ


 
 
Για να προσελκύσετε το χρήμα, θα πρέπει να εστιάσετε στην ευημερία. Δεν είναι δυνατόν να φέρετε χρήματα στην ζωή σας όταν παρατηρείτε διαρκώς ότι δεν έχετε αρκετά, γιατί αυτό σημαίνει ότι κάνετε σκέψεις ανέχειας. Επικεντρωθείτε στην ανέχεια, και θα εισβάλει στην ζωή σας. Αν θέλετε να ζήσετε στην αφθονία, θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτή.

 Πρέπει να εκπέμψετε ένα καινούργιο σήμα μέσω των σκέψεων σας, και οι σκέψεις αυτές θα πρέπει να εστιάζονται στο ότι έχετε ήδη περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεστε. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και να προσποιηθείτε ότι έχετε τα χρήματα που θέλετε.

Καθώς παίζετε το παιχνίδι της ευμάρειας , θα δείτε ότι θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα σε σχέση με τα χρήματα, και όσο εσείς αισθάνεστε καλά για αυτά, εκείνα θα αρχίζουν να εμφανίζονται στην ζωή σας.

 

Rhonda Bern the secret

1 σχόλιο:

  1. Είμαι υπέρ της θετικής σκέψης και της θετικής ενέργειας. Βοηθάει πολύ αλλά ίσως να κουβεντιάσουμε και μερικές πρακτικές, να δώσουμε μερικά παραδείγματα για να εξασκηθεί το μυαλό... Ας πούμε οτι έχω 10 ευρώ για να περάσω την εβδομάδα... τί να σκεφτώ??? "Είμαι μακαρονάς τί να κάνουμε?!!!" ή "Μακαρόνια και ξερό ψωμί!!" Σίγουρα έχουμε γινει πιο συγκρατημένοι όσον αφορά τα φαγητά που περισσεύουν και για οσα πράγματα χρειαζόμαστε πραγματικά. Πολλές φορές σκέφτομαι πως άν είμαστε καλά τίποτα άλλο δεν μετράει. Το πιστεύω και πραγματικά ευχαριστώ για όλα τα καλά στη ζωή μου ακόμα και για τα οχι τόσο καλά που μου έμαθαν πως τελικά είμαι πιο δυνατή, αλλά υποσυνείδητα ένα "γιατί" υπάρχει. Εκεί πρέπει να γίνει η αλλαγή και είναι πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις