Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ.....?

Καλημέρα, καλημέρα.....
Σήμερα ας μιλήσουμε για αγάπη.....του αγίου....
Έλεος παιδιά έλεος.
Δεν ξέρω αν πιστεύετε στα όνειρα, αλλά εγώ πλέον με όσα είδα δεν ξέρω τι να πω
Πάω Παρασκευή βράδυ να κάνω το έθιμο.
Κάθομαι να ηρεμήσω πριν κοιμηθώ γιατί με είχε πιάσει άγχος αν θα τα θυμάμαι, ή αν θα δω κάτι. Και εκεί που τον είχα γλυκοπάρει- τον ύπνο- είπα να πάω στην τουαλέτα- τώρα πια μπορούμε- και δεν θυμόμουν ότι έχουμε θέμα με το μπάνιο. Γιατί τα πλακάκια μας είναι υπερυψωμένα και σκοτώνεσαι- πρώτο θύμα εγώ- και χτυπώ το πόδι μου.Αυτό σας το λέω γιατί παλιά λέγανε , πως αν σε μια γιορτή χτυπήσεις αυτό θα είναι και το όνομα του καλού σου. Αμ δεν είναι έτσι σε μένα γιατί ο Άγιος είχε άλλη άποψη. Πόνος το είχα στο νου μου όλη νύχτα μην γίνει τίποτα και κοιμάμαι. Είδα την Παρασκευή ότι ήμουν διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, μένω στην Ιταλία, έχω δική μου εταιρία εκεί, και είπα να κάνω και μια θυγατρική εδώ να βοηθήσω τον κόσμο- από τότε σκέφτομαι με ποιες να συνεργαστώ- αλλά είδα και την εκπομπή μην το πεις στην νύφη, και όλες να περνούν και να μου λένε τον πόνο τους- μην μου πείτε γιατί- μια πεθερά να έχει θέμα πως να βάλει το μονόγραμμα G στην μπλούζα του γαμπρού της, και μια μάνα που έμοιαζε με την Νενα Μεντή να έχει 4 παιδιά, που ήρθαν σε μένα να τους διακοσμήσω το σπίτι γιατί τους συνέφερα μου είπαν, που ήθελαν να κάνουν έκπληξη στην μάνα τους, αλλά πήραν δάνειο και εκείνη τους ρωτά έχουμε λεφτά; και εκείνοι λένε ναι έχουμε κάπως σφιγμένα αλλά εκείνη μοίραζε κάτι τεράστια σουβλάκια και τους ανοίγει μια τσάντα και τους λέει ναι έχουμε.
Αν βγάλατε άκρη ως τώρα πες τε με.....
Σάββατο. Και έχω δει τον χώρο της εταιρίας μου , έχω ένα τεράστιο δωμάτιο που έχω μόνο puzzle για διακόσμηση χώρων- χαμός από όλους για να προλάβουν κάνουμε και δωράκια με τους χώρους- και βλέπω μπάνια πολλά μπάνια να διακοσμώ, -ωραία τα κάνω η άτιμη- αλλά τίποτα άλλο και αρχίζω να πιστεύω ότι όλη μου η ζωή θα είναι πλακάκια. Αμ δε σε μια άλλη σκηνή που θυμάμαι και μοναδική ήταν : ήμουν μέσα σε λεωφορείο εγώ και ο.........Χρηστάκης μου- ναααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιι όπως καταλαβαίνεις μικρέ μου έχει χρόοοοοοοοοοοοονια μπροστά σου για να με βαρεθείς- εγώ να του λέω τ πρόγραμμα της μέρας μου και φορούσα ένα άσπρο παλτό και αυτός ατάραχος μου είχε ξυπνήσει με ορεξούλες- χιχι τι καλά- αλλά τότε μου έσπαγε τα νεύρα γιατί καιγόμουν να τα προλάβω όλα και αυτός μου έλεγε ερωτόλογα. Ήμασταν μπροστά στον οδηγό, παίρνει μια στροφή και η σκέψη μου ήταν πως θέλω να με κρατήσει να μη πέσω και χωρίς να του το πώ το έκανε και μια τόσο απλή κίνηση μου άρεσε. Ξαφνικά χτυπά το κινητό μου και ενω ο καλός μου σταματιμό δεν είχε με τις γλύκες βλέπω μνμ απο τον ίδιο και αναρωτιέμαι αφου είναι κοντά μου γιατί δεν μου τα λέει, αλλά μετά κατάλαβα πως καλά έκανε γιατί θα μας βάζανε μέσα για προσβολή αιδούς. Κάτι σκέψεις αααααααααααχ. Μόνο που εκείνη την ώρα του είπα. οκ βάλτα σε εφαρμογή και θα τα κάνουμε μετά.
Κυριακή. Άσχετο αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι έναν μαύρο να παίζει με το παιδί του και να πέφτουν απο τις σκάλες για πλάκα και στο τέλος να βρήσκουν ένα μικρό μαυράκι που έπεσε κουτρουβαλόντας και ήθελαν να δουν αν ζει. και έναν ηθοποιό να μου δίνει 3 αυτόγραφα και να του λέω ουαου δεν το περίμενα. να βλέπω τον Λαζόπουλο στην σκηνή και φώτα στο σπίτι μου.
Κάτι μικρά σε ένα μεγάλο δωμάτιο που δεν τα ήξερα τα παιδιά, και κόσμο πολύ.
Αν βγάλατε άκρη πείτε με γιατί εγω δεν πολύ κατάλαβα τι θα γίνω.
Πάντως Άγιος- Ιωάννα σημειώσατε.......Χ

18 σχόλια:

  1. Δεν έχω ιδέα απο όνειρα, οπότε δε μπορώ να σου πω τι μπορεί να είναι όλα αυτά που είδες αλλά ήταν σίγουρα πολλά και μπερδεμένα.

    Μήπως ήσουνα αγχωμένη και γι αυτό ήταν τόσο μπερδεμένα μεταξύ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορει αλλα παντα τοτε σκαω για ολα να τα θυμαμαι και να δω οποτε κατι γινετε και χανομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντα με πιανει αγχος και ποτε δεν παει καλα και που ειδα κατι και το θυμαμαι ειναι θαυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τα άλλα όλα καλά ε?!
    Μήπως έχεις κάποια βαθιά επιθυμία να γίνεις διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων?..Η μήπως θα ήθελες να πάς Ιταλία?
    Αυτές που σου έλεγαν τον πόνο τους φορούσαν νυφικό?...κ πεθερές κ παιδιά!...ή βλέπεις πολύ ΑΝΤ1...ή σε
    απασχολεί η υπόθεση του γάμου κ η οικογενειακή ζωή.
    Το μπάνιο...προφανώς έχεις στο μυαλό σου το δικό σας..τη διακόσμησή του κ τα ατελείωτα πλακάκια που ολημερίς φτιάχνονται
    κ το βράδυ γκρεμίζονται!
    Το λεωφορείο αν είχε κ άλλο κόσμο μαζί με εσάς...σημαίνει οτι είσαι άνθρωπος κοινωνικός κ σου αρέσουν οι ανθρώπινες σχέσεις!
    Στην παραγματικότητα ο Χρηστάκης σου μήπως είναι πιο ψύχραιμος απο εσένα?
    Όταν σου μιλούσε μήπως δε τον πρόσεχες κ βρήκε άλλο τρόπο να σου τα πεί?
    Τα παιδιά είναι χαρά κ ο κόσμος αξιόλογες γνωριμίες!
    Μπορεί να υσχίει κάτι απ' όλα αυτά αλλά μπορεί κ να μην υσχίει τίποτα!
    Α κ το μονόγραμμα G..λες να είναι τυχαίο?
    Λίγο πολύ είναι καθημερινά πράγματα κ καταστάσεις κ όταν πάμε για ύπνο...τα 'ξαναζούμε'.......

    Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα δει στο όνειρό μου να χτυπάει το τηλέφωνο...το σηκώνω κ λέω:
    -'Ναι'
    -'Που είσαι Ελένη?'
    -'Ποιός είναι?'
    -'Εγώ είμαι η Ελένη...που είσαι?'
    -'.....'
    -'Που είσαι Ελένη?'
    Με έπερνε ο εαυτός μου τηλέφωνο!
    Να ακούω τη φωνή κ να βλέπω κ τον τηλέφωνο!

    Κάθε φορά που το θυμάμαι ανατριχιάζω...κ μου το είχαν εξηγήσει: Με έψαχνε ο εαυτός μου, είχα χαθεί....κ πράγματι εκείνο τον καιρό είχα παραμελίσει τελείως τον εαυτό μου!

    Δε νομίζω να σε βοήθησα.....!!!
    Φιλάκια πολλά κ καλή εβδομάδα...κ του χρόνου ε....τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχα
    Γέλασα με την αγωνία να βγει το όνειρο..Ήρθα να μάθω τον γαμπρό αλλά τίποτα τελικά!! Βρε δεν πειράζει αφού εσύ έχεις κάποιον δίπλα σου και είστε, καλά αυτό μετράει!! Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλή και προσεχτική εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να σου πω κανα άλλο έθιμο δεν έχετε?γιατί με αυτό δεν βλέπω να βγαίνει άκρη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ meanan10@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤ? ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΧΟΘΗΚΕς ΠΟΛΥ ....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελ μαρ καλημερα κοριτσι μου με βοηθησες αρκετα αλλα ναι πολλα απο αυτα θελω να κανω αλλα οχι και να βλεπω πλακακια μωρε ας μου ερθιε κατι απο αυτα και τι στο κοσμο τουλαχιστον να μεινω με τον χρηστακη μου αν και την πρωτη φορα που το ειχα κανεις το εθιμο μου ειχε δειξει αρκετα που δεν τα ειχα ζησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε χμ υρια σταχτοπουτα το ονειρο την 2 μερα μου εδειξε τον ανρωπο που εχω τωρα οποτε τι να κανει ε χρηστακη θα με ανεχτει για πολυυυυυυυυ ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νταρκ μου ειναι χαλια απο την αρχη η εβδομαδα μ αλλα ξεκινω χαρουμενα την μερα μ μπας και την αλλαξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαγδαληνη εχουμε αλλα οχι για αυτον τον σκοπο το επομενο ειανι του θωμα θα δειτε τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιουπιιιιιιιιιιιιιι θα εχω κατι απο την χιο θα σε τα στειλω γιαβρι μου περιμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φουφουλα μου πολλα στελνει αρκει αν εχουν μια λογικη ααααααχ βλεπω να γερνω και ακομα να αγχονομαι για αυτο χιχι αντε μωρε για πλακα το κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταρχήν θα σου έλεγα να κόψεις την πολλή τηλεόραση πριν τον ύπνο γιατί σ'επηρεάζει πολύ! Ένα μείγμα από "Σπίτι από την αρχή", "Με το δεξί", "Αλ τσαντίρι νιούζ","Μην το πεις στη νύφη", "Οικογενειακές ιστορίες" και πάει λέγοντας! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιουπιιιιιιιιιιιιιι με βρηκες ε;; μπραβο επιτελους κανε βρε κοπελα μου και εσυ οπως ολοι τα σχολια σου γτ στο τελος θα ξεχασω να γραφω
    ε καλα τωρα δεν θα ξανα δω τπτ μεχρι να ερθει το πριγγιποπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις