Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Νο 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ

Buongiorno, buongiorno
Come stai?
Io sono molto bene

Καλημέρα, καλημέρα...
Oggi ( οτζ/τζι= σήμερα) θα μιλήσουμε για την αγάπη ....που δίχνετε εσείς στο σπιτάκι μου.
e importante ( ε ιμπορτάντε είναι σημαντικό) - τουλάχιστον για μένα- να μπαίνω μέσα και να βλέπω, οτι μπαίνουν νέα άτομα, διαβάζουν κάτι απο τα παλιά ή τα καινούργια κείμενά μου και τους αρέσει.
Έστω και να μην μιλάτε,- θα ηθελα βέβαια τα σχόλιά σας, για να γνωριστούμε κιόλας- απλά να βλέπετε κάτι που σας αρέσει, μακάρι να σας βοηθήσει μια ιδέα μου, μια εικόνα, μια ατάκα μου, κάτι που θα σας γεμίσει το μυαλό με αναμνήσεις, ιδέες, σκέψεις, και κυρίως αγάπη.

Καλά, δεν είναι όλα γύρω μου ρόζ ,και νομίζω σε κανέναν δεν είναι αλλά, όπως λέω και στο μποξ για τα σχόλια....
ο καθένας είναι σκηνοθέτης αυτου του κειμένου και θελω τις εικόνες σας με λέξεις.

Άσε με ρε φίλε εσύ που με κρύνεις να ζω όπως θέλω οκ;

Λοιπόοοοοοοον
Oggi ( οτζ/τζι= σήμερα)  θα κάνω ένας διαγωνισμούλι για όλους εσας

ΔΕΝ θα κρατήσει πολύ για αυτό τρέξτεεεεεεεεεεε

Οσο για το δώρο είναι μυστικό..... ως την παρασκευή.

Οι όροι για να παρετε μερος είναι να μου πείτε τι σας αρέσει στο σπιτάκι μου.
και να το διαδωσετε τον διαγωνισμο.




37 σχόλια:

  1. Πρώτη και καλύτερη?! :P
    Λοιπόν αγαπησίαρικο κοριτσάκι, αυτό που μου αρέσει στο blog σου και φυσικά είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι...δεν κρύβεσαι πίσω από προσχήματα και ευγένειες..Ντόμπρα και Αληθινή!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, εμένα μου αρέσει αυτός ο κούκλος που μου χαμογελάει κάθε που μπαίνω στο μπλόγκ.
    Τι; Δε χαμογελάει σε μένα; Δε σας πιστευω!
    Επίσης μου αρέσουν και τα ...μαθήματα ιταλικής, νομίζω ότι είναι μια γλώσσα που θα μάθαινα ευκολα, αν είχα τη δυνατότητα βεβαίως ,βεβαίως...
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σειρά μου, σειρά μου!! Καλημέρες συντοπιτισσα! (αλήθεια, από ποια περιοχή είσαι είπαμε;) Στο μπλογκ σου μαρέσει η αγάπη σου για την ιταλία και τα ιταλικά (γιατί και εγώ τα αγαπώ το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια!). Μ'αρέσει το ότι ασχολείσαι με παζλ, (γιατί εδώ και ένα μήνα σκέφτομαι να ασχοληθώ και εγω, απλά μετά δε θα έχω που να τα βάλω! :Ρ) Μ'αρέσει ο τρόπος που τα λες. Όπως γουστάρεις και άντε γεια! Μ'αρέσει το κουκλί σου πάνω δεξιά (κόλαση, κόλαση!) Μου άρεσε πολύ και η ανάρτηση "καφές βανίλια". ;) Σκέφτομαι να προγραμματίσω και εγώ συνάντηση μήπως και βρεθούμε επιτέλους εμείς της θεσσαλονίκης. είσαι μέσα; ακόμα και αν καταλήξουμε οι 2 μας; :Ρ φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Κ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ,Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΑΝΩ!ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΩΡΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ!!!ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμενα περισσοτερο απ' ολα μου αρεσει το μικρο μωρο που εχεις επανω στο τιτλο οπως επισης και ο τιτλος του μπλοκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΖΛ ΤΩΝ 1000 ΤΜΧ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 500 ΚΑΙ ΚΑΤΩ................ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mi piacciono i dolci del mese!
    Εμένα μου αρέσουν τα γλυκάκια του μήνα!
    Χαχαχα!!!!
    Εκτός απο αυτό...δε ξέρω τι με τραβάει κάθε φορά στο μπλόγκ σου...ίσως το διαφορετικό θέμα που θα έχεις κάθε φορά!...Ο giorgio pasotti!!!!!!!!....αν έβαζες κ τον Eros Ramazzotti...θα ήμουν συνέχεια εδώ..χαχαχα!!!!!!
    Buon pomeriggio ... amicizia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι σημειώσεις άρχισαν! Ευχαριστώ.
    Οσο για τα πάζλ ένα φτιάξαμε κάποτε με τον αντρούλη μου 1000τμχ και μετά άρχισαν να έρχονται τα μωρά μας.Τώρα που λίγο μεγάλωσαν και δε μας σκορπάνε τα κομμάτια ίσως να γίνει πάλι καμιά απόπειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προλαβαινω????λοιπόν!μ αρεσει ο τροπος που γραφεις ειναι πολυ χαριτωμενος και με κανει κ αποροφιεμαι σε αυτο που διαβαζω !επισης θα συμφωνησω με την προλαλησασα οτι κ εμενα μ αρεσει αυτος ο κουκλος που με κοιτα οταν μπαινω κ ειμαι σιγουρη οτι με κοιτα!!!!χαχαχα καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kalhmera!!!!!emena mou aresei pou milas gia ton eauto sou toso freely....den einai eukolo kai se sugxairw pou kataferneis na moirasteis tis skepseis sou kai ta aisthimata sou me tosh epituxia sto "xarti"...na sunexiseis panta etsi....na moirazesai auto pou eisai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μου αρέσει η παιδικότητα και ο αυθορμητισμός που αποπνέεις, ακόμα και όταν μιλάς για πράγματα σοβαρά, καθώς και ο τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, τον ενθουσιασμό και την λύπη σου.

    θαυμάζω το πόσο παλεύεις, άσχετα από το αποτέλεσμα, για να πετύχεις αυτό που θέλεις πολύ.

    τα φιλιά και την φιλία μου έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα από τα Γρεβενά ...την πόλη των αγρίων μανιταριών!
    Μου άρεσε πολύ το blog σου!
    Ο τρόπος που γράφεις, ο τρόπος έκφρασης κ.λ.

    Οσο για τα περιοδικά της μόδας...θέλεις καινούργια ή και παλιά;

    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι τρυφερό, ανάλαφρο και αγαπησιάρικο!!
    καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου αρέσουν ο αυθορμητισμός κι ο ανθουσιασμός σου, αλλά και τα παζλ, ιδιαίτερα της Anne Geddes με τα μωρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου και το μωράκι που εχεις στον τίτλο σου....(μεταξύ μας και το μεγάλο μωράκι μου αρέσει αλλα μην το πεις πουθενά..χιχιχιι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να ξεκινησω απο τα "δεν μου αρεσει"....Δεν μου αρεσει που δεν βρισκω πουθενα το ονομα σου...θελω να ξερω το ονομα του ανθρωπου μου επικοινωνω...ειναι πιο οικειο.....Απ την αλλη μου αρεσει που μιλας ελευθερα,αυθορμητα,απλα και κατανοητα και βγαζεις πραγματα που δεν θα τα μοιραζοσουν ευκολα με τριτους...Μου αρεσει το παζλ στον τιτλο του ιστολογιου σου,οπως επισης και ολα τα υπολοιπα παζλ σου,ξερω ποσο δυσκολο ειναι να γινουν και σου αξιζουν συγχαρητηρια!!!Μου αρεσουν τα σκουλαρικακια παπουτσακια...ειναι πολυ εμνευσμενα...και τελος μου αρεσει που με εκανες να φλυαρισω ετσι,δεν το συνηθιζω...εβγαλες τον "συγγραφεα"απο μεσα μου...χιχιχιχιχι....ΑΑΑΑΑ,ξεχασα το καλυτερο....μου αρεσει να δινω και να παιρνω δωρα....οταν δινω εχω αγωνια για το αν θα αρεσει ,αν θα χαμογελασει και αν θα "φορεθει"....οταν παιρνω εχω την αγωνια της αναμονης,το αν θα μου αρεσει κι αν οχι πως θα το κρυψω για να μην στενοχωρησω τον αλλο....αυτααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να μαι και εγώ! Τώρα το είδα αν και περνάω από το blog σου! Τελωσπάντων πάντα τελευταία....
    Εμένα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις γιατί μου θυμίζει το αγαπημένο μου ημερολόγιο που κρατούσα στην εφηβεία και που τόσο μου λείπει τώρα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γεια σου Ιωαννα λοιπον,εψαξα πολυ αλλα μαλλον το βρηκα,ετσι??ε οχι και σφιγγα βρε Ιωαννα,απλα δεν ειναι και πολυ ευκολο να μιλας ξαφνικα με ανθρωπους που δεν εχεις δει ποτε σου...ετσι??σιγα σιγα γινεται η αγουριδα μελι...χχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ηρθα κι εγώ τελευταία και καταιδρωμένη,λοιπόν εμένα μου αρέσουν τα χρώματα σου τρελαίνομαι για ροζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελπίζω να πρόλαβα!
    Μου αρέσει η γραφή σου επειδή δεν ωραιοποιείς καταστάσεις.Τα λες "τσεκουράτα" (αν και δεν είσαι στρατιωτικός)αχαχα!
    Μου αρέσουν επίσης οι προτάσεις βιβλίων που κάνεις.Αυτά!!!
    Υ.Γ. Συμφωνώ με τη Lefkothea.Βάλε ένα όνομα,ένα nick, κάτι, έτσι για να ξέρουμε σε ποιά απευθυνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήρθα κι εγώ! Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το πόσο ρομαντικό είναι το σπιτάκι σου κ αφού αγαπάς το σπίτι σου άρα μπορείς να αγαπήσεις κ τον σύντροφό σου πολύ περισσότερο! επίσης με τα ιταλικά σου , μου δίνεις την ευκαιρία να θυμηθώ κι εγώ εκείνα τα λίγα που είχα μάθει πριν κάτι χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΖΛ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘ ΦΑΤΣΟΥΛΑ!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΝ ΑΘΗΝΑ,,,.ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕς ΩΡΑΙΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλως σε βρηκα κι εγω!!!!ερωτευμενο ευαισθητο τρελοκοριτσο εισαι ε?? αχχχχχχχ!!!!!ετσι ετσι συνεχισε ..ομορφα τα λες!!!
    φιλακια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προλαβα???????????????????Ω ναι!!!!!
    Θα συμφωνήσω για το όνομα Ελενάκι...κι εγώ από κάπου άσχετα το συγκράτησα...:-))
    Τα ιταλικά μου αρέσανε από πάντα οπότε ήταν μια έκπληξη η εισαγωγή της ανέρτησης!!!
    Καλα τον κουκλο μονο εγω δεν τον είχα καν δει???:Ρ
    Θα χάζευα φαίνεται σκουλαρικάκια...:-)
    Μου αρέσουν αυτά που φτιάχνεις, ο τρόπος που γράφεις και για να είμαι ειλικρινής και ο τρόπος που με δέχτηκες κι εσύ όπως και άλλες κοπέλες σαν να γνωριζόμασταν ήδη..:-)
    Κι επειδη σήμερα θα κάνω και δεύτερη ανάρτηση με την αρχή της ιστορίας μια καρδιάς...και να για να διαφημίσω το διαγωνισμούλη φυσικά θα σου αφιερώσω κι ένα ιταλικό τραγουδάκι που το λετρεύω τον τελευταίο χρόνο...
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γειά σου κι από 'μένα και καλώς σε βρήκα!! Μόλις σε ανακάλυψα, μιας και είμαι νέα στη γειτονιά σας... Από την πρώτη ματιά που έριξα στο σπιτάκι σου μου αρέσει πάρα πολύ (εκτός από τις δημιουργίες σου) είναι η αγάπη σου για τα παζλ!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εμένα μου αρέσει όλο το μπλοκοσπιτάκι σου..είναι πολύ όμορφο!Μου θυμίζει ένα γλυκό και ζεστό σπιτάκι που μέσα του κατοικεί ένα πολύ γλυκό και όμορφο κοριτσάκι που μοιράζεται μαζί μας τις δημιουργίες της....τα όνειρά της..τις ανησυχίες τις!!!!
    Θα είμαστε πάντα ακροατές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα!! Έφτασα και εγώ.. Καλώς σε βρήκα! Μου αρέσει που είσαι πολύ αυθόρμητη..όλα αυτά που γράφεις είναι σαν να διαβάζω κορίτσίστικο ημερολόγιο...! Δεν το έχω ξαναδεί! Συνέχισε έτσι..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το χομπυ σου να φτιάχνεις παζλ μου αρέσει πολύ! Θυμάμαι πως όταν είχα χρόνο ως φοιτήτρια είχα φτιάξει κι εγώ αρκετά από εκείνα με τα χιλιάααααααδες μικρούτσικα κομματάκια!
    Επίσης, βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι γράφεις σε περιοδικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εμένα μου αρέσει το nickname σου...υπόσχεται ένα ενδιαφέρον και τρυφερό χώρο από εκεί και πέρα όταν φτάσεις σε αυτόν απλά ανακαλύπτεις τα υπόλοιπα ωραία του...

    σε τι διαγωνιζόμαστε δε κατάλαβα ακόμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ " ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΑΤΙ SUPER ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ... ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ BLOGOΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ PHOTOS!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΘΑΥΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ !
    ΤΟ ΠΑΖΛ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!
    Και τα ιταλικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βασικά μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και οι καταπληκτικές ιδέες που μας δίνεις! Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μου αρέσεις ..εσύ!!!Κοριτσάκι ατίθασο, γλυκό χωρίς προσχήματα στο λόγο!!!μου αρέσει η ζωντάνια σου και ο αυθορμητισμός σου!!!Μείνε ετσι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Bueno...και μονο που ειναι ροζ το λατρεψα χιχιχιχιιχχιι
    Μου αρεσει που αυθορμητα λες τους περαστικους "εεε γραψε και κατι καλε" :)
    Μου αρεσει να σσε διαβαζω οποτε..sigue asi (σίγε ασί= συνεχισε ετσι, που λεμε και στα ισπανικα)
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις