Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....

Ναι και εγώ έχω δικαίωμα να μην είμαι καλά και δεν είμαι.....
Θέλω να ακούσω μια καλή κουβέντα , να κάνω κάτι που μου αρέσει, να με αγαπάνε και γενικά να μην πονάω. Μπορεί να μην ενδιαφέρει κανέναν το πως είμαι, όμως άτομο να με ακούσει δεν υπάρχει, και όπως έχω πει γράφτα για να σου φύγουν. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος στις σχέσεις μου, δεν ξέρω τι παλεύω και πάντα πάει κάτι λάθος, δεν νιώθω άνετα σε ότι έχω, και όσο και αν θέλω να τα δω αισιόδοξα πάλι πέφτω στο κενό. Γράφω σπίτι μου όσα δεν μπορώ να πω, γράφω όσα δεν ακούγονται ή δεν αντέχονται, αλλά μόνο ηρεμία δεν βρίσκω. Πνίγομαι μέσα στην ίδια μου την ζωή. Θέλω να δω νέα άτομα, να αγαπηθώ από την αρχή, να κάνω ταξίδια, να πάρω πτυχίο , να βρω δουλειά , να δημιουργώ, αν έχει κάποιος έναν γνωστό του εκδότη να μου πει για να εκδώσω ότι έχω γράψει, να πάω γυμναστήριο και γενικά να εμπιστευτώ ξανά εμένα και να αγαπηθώ από κάποιον ξανά.
Γιατί να είναι τόσο δύσκολο;;;;

11 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΥ ΦΥΣΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΟΣΑ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΕΝΑΝ ΙΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΦΙΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΒΙΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΕΓ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσι μου, γιατί τόση απαισιοδοξία;Εμπιστέψου τον εαυτό σου, έχε τα καλά μαζί του, βάλε ένα πρόγραμμα στην ζωή σου, βάλε στόχους , προσπάθησε να τους κατακτάς έναν- έναν και θα δεις που όλα θα πάνε καλά.Μόνο πίστεψε σε σένα και όλα θα φτιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!χαμόγελο......και ολα θα πάνε καλά!!!!θα έρθουν και τα καλύτεραααα!!!!ξεκίνα...από μια ωραια βόλτα έξωωωωω!!!και εισαι και σε μια υπέροχη πόλη!!!φύγεεεεεε!!ακόμη εδω είσαιιιι!!!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχου βρηκα παιδια συναδελφο δεν το πιστευω
    το φυλο δεν παιζει ρολο στο τι νιωθεις απλα δεν ειμαι καλα και εχω καθε δικαιωμα περα απο το ροζ συννεφακι να πατω και στη γη ε?
    ευχαριστω που μπηκες ειδες και εμεινες στο σπιτι μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρα.... μου
    δεν ειναι οτι δεν με πιστευω αλλα εχει κλωνιστη καπως η αυτοπεπηθηση μου. θελω εναν ανθρωπο στην ζωη μου που να με ηρεμει να κανω πραγματα μαζι του και να χαιρομαι. και που εχω στοχους παντα κατι γινετε και δεν μπορω να κανω οτι θελω. αλλα οκ σημερα ειναι νεα μερα μπορει πιο καλη απο την αλλη οποτε κατι θα κανουμε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ιριδα μονο το οτι θα εμπενα στο μπλογκ μου με κρατουσε καλα για αυτο εχω βαλει και να κανουμε μια συναντηση μπας και δω καποιον ανθρωπο της προκοπης.
    αν βγω εξω το εχω κανει θα δω παλι ζευγαρια και θα ειναι χειροτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μου κορίτσι όλοι νοιώθουμε κάτι τέτοιο κάποια φορά μα πρέπει να είμαστε δυνατές και να προσπαθούμε να διώξουμε απο μέσα μας την κακή επίδραση των προβλημάτων μας.Έλα για καφέ στο σπίτι μου όποτε θες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχτιδα μου δεν θελω να ειμαι καλα δεν εχει τοσο αξια παντα το να γελας και ναι βεβαια θα περασω πες μου που και ποτε τωρα που καθομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί τόση απαισιοδοξία; βέβαια όλοι μας έχουμε τις άσχημες μέρες μας, αλλά πρέπει να το παλεύουμε και να μην αφήνουμε να μαυρίζει η ζωή μας, πάντοτε οι δυσκολίες είναι περισσότερες από τις χαρές κι εκεί είναι η αξία της ζωής, ο αγώνας είναι καθημερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις! Πρέπει όμως να το πιστέψεις και να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο. Και όχι όλα μαζί, ένα ένα! Μην κρατάς αρνητική στάση, όλοι έχουμε δυσκολίες και στενοχώριες αλλά το παλεύουμε!Αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο και... τα ωραία έρχονται!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα μαριε το παλευω πλεον σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις