Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ...

Σας θυμίζει κάτι;;; Ελπίζω να αρέσει σε σας. Μετά από ένα δύσκολο πσκ που πέρασε εύχομαι αυτό να είναι καλύτερο.Ευχαριστώ όσους μου ευχήθηκαν για τον πρώτο μου μήνα. Εδώ θα μείνω παιδία μου, να σας ταλαιπορώ... θα ήθελα όμως μια χάρη ..να πάτε στην ανάρτηση για τον διαγωνισμό φωτογραφίας που συμμετέχω και να τις ψηφίσετε οκ;

ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ


Κάθε φορά που με κοιτάς είναι ένα αίνιγμα. Δεν ξέρω ποτέ τι σκέφτεσαι, τι κρύβεις, τι ζητάς, αλλά με τραβάς σαν μαγνήτης. Παλεύω να βρω την άκρη, την λύση, στο τοπίο των ματιών σου. Φοβάμαι πως αν τα χάσω, θα είμαι σαν βαρκάρης, έξω από τα νερά του. Και τότε μου χαμογελάς.  Σαν να ξέρεις ότι παλεύω να κρατηθώ από εσένα. Αγάπα με, κοίτα με, πρόσφερε μου, κάτι για να μην χαθώ. Χωρίς εσένα χάνω την πορεία μου. Είσαι ο φάρος μου, γιατί έχεις κάτι φωτεινό, που με οδηγεί ή στην χαρά, ή στην δίνη του τίποτα. Με λούζεις με ένα σου χαμόγελο, που δεν μπορώ και δε θέλω να το χάσω. Μου μιλάς με τα μάτια, με τα χέρια, με το σώμα και τελευταία με τις λέξεις και έτσι με πάς, ταξίδια με τον νου όπου υπάρχουμε μόνο εμείς οι δύο. Σα ναυαγοί σ’ ένα νησί, με διέξοδο την αγάπη. Και εκεί · εκεί που τίποτα και κανείς δεν μας εμποδίζει, εκεί που μούσα μου είσαι εσύ σε κοιτώ και είμαι αλλού.
Είσαι μεθυστικό ταξίδι αγάπη μου;
 χάρτη δεν θέλω, πυξίδα δεν χρειάζομαι, μόνο να σε κοιτώ.
 Γιατί; ;
Επειδή δεσποινίς ξελογιάστρα, θέλω να σου πω πόσο ωραία μάτια έχεις. Για να το πιστέψεις σε έφερα, στο ομορφότερο μέρος του κόσμου, μα υστερεί μπροστά τους. Όσο για το πόσο ωραία με κοιτάς,  ακούμπα το χέρι σου στην καρδιά μου, και θα την ακούσεις να χτυπά δυνατά, τόσο που να θέλει να πετάξει, για να μπει στην αγκαλιά σου. Ξεκινάς να μου λες ένα παραμύθι, σαν μωρό να με κοιμίσει, όταν είμαι αναστατωμένος και θέλω να σου πω τότε, πόσο μ’ αρέσει να μιλάς. Έχεις φωνή βελούδινη , ταξιδιάρικη, μελωδική, που με κοιμίζει. Να ξέρεις άραγε πόσο ωραία χείλη έχεις;  Σαν τραγανά, κόκκινα, λαχταριστά κεράσια. Κάθε φορά που τα φιλάω, είμαι σαν άταχτο παιδί που τα κλέβει για να τα  κρατήσει μόνο για αυτό.
Όλη αυτή η ομορφιά και η γλύκα,  υπάρχει σ’ ένα σώμα, που ποτέ δεν το χόρτασα ακόμα. Πόσο ωραία μυρωδιά , μπορεί να έχει μια γοργόνα, αναρωτιέμαι κάθε βράδυ γι’ αυτό σαν χάρη στο ζητώ φιλά με για όλη την βραδιά. Σε κρατάω αγκαλιά σαν κάτι πολύτιμο. Κοιμάσαι και σε κοιτώ. Μου είναι κάτι ασύλληπτο ότι είμαστε μαζί κάθε νύχτα. Είσαι εδώ, και αυτό με γεμίζει, και με κάνει να χαμογελώ. Μόνο εσύ κατάφερες μετά από χρόνια να μου το προκαλέσεις
Έχω κάτι να σου πω.
Είσαι ότι ωραιότερο μου έχει τύχει ως τώρα. Δεν σκοπεύω να σε χάσω. Περίμενα για χρόνια να έρθεις στην ζωή μου, και τώρα δεν πρόκειται να σε αφήσω. Παλεύω μέσα μου, να αποχωριστώ  το σκοτάδι και να, με κρατήσεις στο φως.
Σου μιλώ με λόγια που δεν τόλμησα ποτέ να ξεστομίσω και προς εσένα και για εσένα. Δεν ξέρω τι με σταματούσε αλλά σου ζητώ να με ακούσεις, να σου λέω πως , χωρίς εσένα, σταματώ να υπάρχω, δεν αναπνέω, πονά το σώμα μου όταν λείπεις, η εικόνα σου με έχει στοιχειώσει .Μου αρέσει που νιώθεις και εσύ έτσι.  Μην κλαις όταν το ακούς. Είναι η αλήθεια μάτια μου, που ευχόμουν χρόνια κάποια να μου τη προκαλέσει, και το έκανες εσύ. Το νοιώθω όταν με ακουμπάς, όταν όλα μου τα κύτταρα ξυπνάνε και σε ζητάνε. Όλο μου το είναι ζητά ένα σου χάδι για δώρο.
Το μόνο που ζητώ από εσένα, σαν προσκυνητής σε εικόνα είναι να μου πεις πόσο μ αγαπάς.      
Πώς θέλεις να μείνεις εδώ, να τα μοιράζεσαι όλα μαζί μου.            

15 σχόλια:

  1. έτσι είναι η αγάπη ταξιδεύοντας μέσα στα βλέμματα και παρασύροντας το νου και την καρδιά σε παλμούς κυμάτων που αναδύονται μέσα στην ψυχή μας...και πόσο γλυκό όταν μόνο τα βλέμματα μιλούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι ολοι να το διαβασουν και να μου πουν τι ενιωσαν οπως εσυ... πολυ γλυκο εκ μερους σου να σια καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου ευχηθώ από εδώ για το blog σου, μιας και εχθές δεν με άφηνε καθόλου η λεκτική επαλήθευση να αφήσω σχόλιο!
    Αν θέλεις, αφαίρεσέ την, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, αντίθετα εμποδίζει πολλούς πιστεύω στο να αφήσουν κάποιο σχόλιο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχα ελπιζω να εκανα κατι και να την εβγαλα δεν ξερω και πολλα ακομα οποτε ειδα καπου ενα ναι η οχι και το πατησα οχι ωστε να μην υπαρχει η επαληθευση αν ειναι ακομα πες με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο ωραία μάτια έχεις...πόσο ωραία με κοιτάς...πόσο μου αρέσει να μιλάς...ΤΕΛΕΙΟ!
    Υπέροχα λόγια που φτάνουν στα αφτιά μας...αγγίζουν την ψυχή μας κ χαμογελάμε..αχ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηταν πολυ ομορφο καρδια μου....και ελπιζω τα υπεροχα ματια σου να με κοιτανε παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ερως ανίκατε μαχαν...τι όμορφη που είναι η αγάπη και πως ταξιδεύει μέσα σου, πλημμυριζοντας σε ευτυχία! πολύ ωραίο κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑVATAR ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ love2love ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. el mar ελπιζω αν ξερεις πως τα τονισμενα γραμματ ειναι τραγουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπημενε κρισ θα ηθελα να σε πω πως απο την αρχη αν θυμασαι αυτα ηταν που καθομουν και κοιτουσα ωρες τα ματια σου οποτε δεν μπορω να μην τα κοιτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαγδαληνη μου να σαι καλα και ελπιζω να εχεις και εσυ το καραβι σου να ταξιδευεις στην θαλασσα του ερωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τοθεμα σκρουτζακο μου ειναι να τα ακους καμια φορα τα λογια καλα και να διαβαζεις τα βλεμματα σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σχόλιό μου απευθύνεται στο κείμενο κ στα λόγια του Πλούταρχου...που μιλάμε για τρελή αφιέρωση...οπότε το ξέρω σίγουρα...είναι υπέροχα συνδοιασμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις