Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΙΑ....ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΙΑ.....


Όλοι δεν έχουν την τύχη να μένουν στην εξοχή για να έχουν πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής. Αν και καμιά φορά ούτε και εκείνοι το εκτιμούν τον τρόπο ου ζουν μέχρι να τον χάσουν.
Οι πάντες όμως ανεξάρτητα με το που μένουν θέλω μέσα στην μέρα τους μετά από τις 17:00 το απόγευμα να βρίσκουν μια γωνιά και να ανάβουν το κεράκι τους για να ηρεμούν.
Σαν εικόνα και μόνο είναι πολύ χαλαρωτικό. Δεν το βρίσκετε;;;;
Όσες δουλειές και αν έχετε  για διακόσμηση στους τοίχους πάρτε μικρά ρεύω και φαναράκια και βάλτε τα σε απόσταση στον τοίχο σας, πάνω στο τζάκι, γύρω από τις πόρτες, στο μπάνιο, γύρω από το κρεβάτι πριν τον ύπνο, σε τούρτες, στην γυμναστική, στην ταινία, σε πάρτι, στην βεράντα.
Γενικά είναι ένα καλό δώρο, και πολές φορές έργο τέχνης που δεν θες να κάψεις. Μερικά είναι πολύ ακριβά αλλά και στα σούπερ έχει αρκετά.
Πάρτε ένα μπουκάλι κρασί, πολλά κεριά, μια φωτιά και μαι αγκαλιά και μην ζητήσετε να βρείτε καμια αλλη ποιητική ατάκα για το
τι είναι ευτυχία;;;;
Αυτή η εικόνα είναι ευτυχία αι δεν πρέπει να σας ξεφύγει με τίποτα γιατί άλλοι, έστω και αν έχουν λεφτά και ατ έχουν όλα , αυτό που ζείτε έτσι με αυτό το σκηνικό το ζητάνε.
Για αυτό κεριά....πολλά κεριά
ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!!!!!



4 σχόλια:

  1. εγω εχω απόθεμα στο σπιτι και ανάβουμε κάθε μερα το κεράκι μας!ακριβώς όπως παραπάνω, στην ταινία, στο παιχνίδι με το παιδί, στο φαγητό, γενικα. Η φλόγα με ηρεμει, και δινει και μια ευχάριστη νότα στο σπίτι..Καλο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επανέρχομαι να σου πω οτι στην κλήρωσή μου πέτυχες την μια καρδούλα. Αν εξακολουθείς να την θέλεις στείλε μου την διεύθυνσή σου το μέιλ μου.
    Καλό σου ξημέρωμα, με υπέροχη εικόνα πάω για ύπνο
    ( μ αρέσουν τα κεριά,τρελλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαρα μου σε εστειλα μαιλ με οτι ζητησες
    να ενας ομορφος τροπος να αρχισεις την μερα σου.
    και αφου πηρες την εικονα που ηθελα μεσα σου χαιρομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαγδαληνη μου θα πρεπει να περασω απο το πσιτι σου εγω πλεον δεν εχω τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις