Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Ναί κάποτε έκανα ιταλικά και πλέον για να τα θυμάμαι επειδή έχω να μιλήσω δύο χρόνια, απλά διαβάζω κείμενα, blog καλλιτεχνικά και με συνταγές, και βλέπω ταινίες. 
Πολλές φορές έχω ακούσει να ρωτάνε τι ταινία να δούμε απόψε και δεν ήξεραν. Οπότε για όσους θέλουν ας ρίξουν μια ματιά εδώ. 

Η πρώτη λέγεται immaturi - il viaggio που είναι μερικοί παλιοί συμμαθητές που έρχονται στην Ελλάδα. Πλέον με τις συντρόφους τους, με τα προβλήματά τους. Ευτυχώς γύρισαν οι ξένοι κάτι στην χώρα μας γιατί εμείς δεν το βλέπω. Ωραία χαλαρή ταινία, απλή με καθημερινές στιγμές και εκφράσεις όλων μας. Είναι όντως της διπλανής πόρτας . Και ευτυχώς καλοί ηθοποιοί και η γλώσσα βοηθάει. η άλλη είναι allacciate le cinture 
θα έλεγα ένα χρονικό μιας κοπέλας στην ζωή της πόσα κατάφερε να κάνει, και παρά τις δυσκολίες Που ήρθαν στην ζωή της είχε το θάρρος να δεθεί με όσους της έλεγαν οτι δεν άξιζε να έχει γύρω της και να κάνει αυτό που την γεμίζει, μέχρι που η ζωή της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και όσους είχε διαλέξει ήταν εκεί τελικά για αυτήν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις