Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ

Mε μια κούπα τσάι απο το Axiochori Garden κάθομαι στον υπολογιστή μου και σας γράφω. Μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζω και κάποιον άλλον δημιουργό ή μαγαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχω πολλά να πω.
 Η αλήθεια είναι οτι χτες το βράδυ βγήκα έξω και πήγα να τραγουδήσω ζωντανά με ένα συγκρότημα φίλων. Το ξεκινήσαμε για απλό χόμπι αλλά έγινε αφορμή για εκτόνωση. Ξύπνησα τώρα οπότε έχω έναν λαιμό χάλια και πίνω σπιτικό φλαμούρι να συνέλθω.
 Πέρα απο αυτό να δηλώσω οτι είμαι και επίσημα άνεργη, ψάχνω μέσα στο χάος της δουλείας - όχι δεν το έγραψα λάθος- να βρω κάτι για να έχω ένα εισόδημα , αλλά θα δείξει τι θα φέρει η τύχη. Προς το παρόν στέλνω βιογραφικά και βλέπω πως αντιμετωπίζουν τον υποψήφιο. Χρόνια είχα να το δω.
 Μέχρι την επόμενη δουλειά, γράφω κείμενα λογοτεχνικά, έτσι για να μην στοιβάζονται οι λέξεις μέσα μου και βαραίνουν το μυαλό. Έχει λύτρωση σαν διαδικασία που δεν το περίμενα. Έτσι κάπως ξεχνιέμαι. 
 Έδωσα εξετάσεις ιταλικών για το δεύτερο επίπεδο και περιμένω αποτελέσματα. Άλλο ένα πτυχίο για την συλλογή μου. Εκείνη την ημέρα γνώρισα πολλά παιδιά με όνειρα για κάτι καλύτερο, εκπαιδευτικούς να μαζεύουν ξανά μόρια για την δουλειά τους. Είδα για άλλη μια φορά το εκπαιδευτικό μας σύστημα πως δουλεύει, όμως χάρηκα που δεν το βάζουμε κάτω πιστεύουμε ακόμα οτι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να αλλάξει αυτό το κράτος. Πλέον ετοιμάζομαι να κάνω ένα πεντάμηνο ισπανικά να αλλάξω προφορά και καθηγήτρια επιτέλους.
 Φυσικά συνεχίζω αλλά όχι πολύ εντατικά να κάνω κοσμήματα και θα τα δείτε όλα στα stekia.pantou όπου θα χαρώ να μάθω την άποψή σας. 
Κατά τα άλλα προσπαθώ να βρίσκω κάθε μέρα κάτι διαφορετικό να δείτε. Απο μόνο του σαν διαδικασία με έχει οδηγήσει στο να γνωρίσω νέα άτομα, ευκαιρίες μοναδικές, να δω οτι δεν τα παρατάμε και δημιουργούμε με μεράκι και αγάπη, αναζητάμε το ωραίο, δεν έχουμε χάσει το γούστο μας και αγαπάμε.
 φιλιά σε όλους και υπομονή ...

13 σχόλια:

  1. Καλημέρα κορίτσι μου και σου εύχομαι αυτό το Μήνα που οι Ουρανοί ανοίγουν(κατά την παράδοση) και οι ευχές εισακούονται,να τελειώσουν άμεσα οι περιπέτειές σου και να βρείς αυτό που αναζητάς και σου αξίζει!!!
    Είναι λυπηρό να χάνουν τις δουλειές τους νέα παιδιά,γεμάτα όνειρα κι όρεξη ,δυστυχώς εδώ φτάσαμε
    Ευχομαι όλα να περάσουν γρήγορα σαν ένα κακό όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι εριεργο να σου ταματουν την δημιουργικοτητα κανω οτι μπορω βεβαια αλλα και παλι φτανει;

      Διαγραφή
  2. Ομοιοπαθής, άνεργος και εγώ.. Υπομονή, επιμονή και κάτι θα βρεθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λεξεις που δεν θελω να ξανα ακουσω αλλα τι να κανω προσπαθωωωωω

      Διαγραφή
  3. Καρδιά μου ήμαστε στη ίδια κατάσταση και σε καταλαβαίνω απόλυτα....κουράγιο και μην χάνεις το κουράγιο σου.....γράψε,τραγούδα,μάθε πράγματα.....και έχε θετική ενέργεια.....τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να έχεις θετική σκέψη...όλα καλά θα πάνε....
    και να ξέρεις ότι είσαι από τους τυχερούς αφού γράφεις,τραγουδάς,δημιουργείς.......είναι όμορφη διέξοδος....τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει να εχεις δικιο αν ολοι βρουμε διεξοδους κατι θα γινει δημιουργικο ε;

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα και καλό μήνα!
    Μου άρεσε η αντιμετώπισή σου και η θετικότητα που υπάρχει στο κείμενό σου, παρά την αρνητικότητα που υπάρχει τριγύρω!
    Καλά αποτελέσματα με τα ιταλικά, είναι μια γλώσσα που την αγαπώ πολύ!!
    Τα λογοτεχνικά κείμενα που γράφεις τι αφορούν;
    Καλό βράδυ και καλή συνέχεια! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ιταλικα αν δεν τα διαβασεις θα σε αφησουν δυσκολη η γραμματικη τους ελεος δλδ
      αν ψαξεις μεσα εδω εχω κειμενα μου να δεις

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους τα νέα σου!!!Αυτόγραφο για αρχή..χαχα!!!Υπομονή και εσύ εε να μη χάνουμε και το χαμόγελό μας!!!Καλά βρε πόσες γλώσσες θα μάθεις?..ετοιμάζεσαι να φύγεις?!..ελπίζω όχι!!Φιλιάααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις