Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Καλημερααααααααααααα
ειναι η πρωτη μερα μου απο την παρασκευη που βγαινω εξω και πολυ το χαιρομαι
γιατι θα μου πειτε ε;
οταν εισαι καλα δεν το καταλαβαινεις ποσο σημαντικο ειναι να εισαι εξω αλλα ας τα παρω απο τηνα ρχη
που λετε γυρω τεταρτη πεμπτη με πιανει ενας πονος στο ουροποιητικο μου συστημα και οπως καταλαβατε επαθα μια ωραια ουρολοιμωξη. Δεν μπορουσα να κατσω πουθενα, καθε τρις και λιγο ηθελα να εχω αγκαλια την τουαλετα ωσπου λεω να κανω εξετασεις - ως τοτε βεβαια ειχα ακουσει ολα τα γιατροσοφια απο ολους για να γλυτωσω τους γιατρους- παω και στο φαρμακειο να παρω το κυπελακι να συλλεξω ουρα και μου λεει η φαρμακοποιος:
- γιατι δεν ηρθες σε μενα απο το πρωι; η υπομονη δεν ειναι φαρμακο. θα παρεις αυτα τα χαπια ολα και μετα θα ερθεις να μου πεις αν εισαι καλα
παω στο σπιτακι μου περιχαρεις που τουλαχιστον θα κοιμηθω και παιρνω το ενα. Βασικα να σας πω πως στο σπιτακι μου δεν ημουν μονη μου αλλ ηταν και οι γονεις μου και ναι αντι αν με βοηθησουν μου την ειπαν και απο πανω. μετα ειμαι παραλογη που δεν τους λεω τπτ. Ηθικη υποστηριξη μηδεν ελεος. Τι να εκανα κοιμηθηκα. Και ειμια και στις μερες μου αλλα δεν μου ερχετε ο θρυλος- το λεω συνθηματικα- αρα καταλαβαινετε οτι τα νευρα μου κροσια, η κοιλιτσα μου τουρλα και εγω αταραχη μπας και μου ερθει. Ποσο αταραχος να εισαι οταν κοιμασαι καλα και ξυπνας με την παιδεια να σου σπα τα νευρα; Σημερα εδινα αλλα δεν πηγα γιατι δεν ειχα διαβασει. Φυσικα η υγεια μου πρωτα και μετα ολα τα αλλα ουφ σιγα μην σκασω. Αμ εσκασα γιατι ξυπνησα και ημουν πιασμενη στο ενα μου νεφρο δεξια και δεν μπορουσα να κατσω πουθενα να βολευτω πονος πολυς, ολοι μου λεγαν για πετρες και τετοια αλλα ευτυχως δεν ηταν και παω στο γιατρο ο οποιος μου λεει οτι αφου πηρες αντιβιωση δεν μπορω να κανω κατι να τελειωσεις και μετα βλεπουμε.
Εκει να με δειτε ολη μερα ακομα και χτες να ζαλιζομαι, να θελω να κανω εμετο και να μην μπορω, να ξαπλωνω και να μην μπορω να ηρεμησω και την μανα μου να με ρωτα καθε τρεις και λιγο γιατι και που και πως. Εν το μεταξυ πιαστηκε και εκεινη στο αριστερο νεφρο και μου λεει ηρεμησε ολα καλα θα πανε γιατι και εγω πιαστηκα. Ολες τις μερες με μια καουντερ πειν στο χερι ημουν ελεος. 
Παρολα αυτα δεν μπορω να πω ενημερωθηκα αρκετα....και γαμους ειδα, και ντοκιμαντερ, και για τους υπογειους κοσμους που δεν ξερουμε, και για την νεα τεχνολογια ποσο ασφαλεις ειναι, και περιοδικα ξεφυλλισα, και ψωνια τακτοποιησα, και ιδεες να γραψω μου ηρθαν αλλα δεν το εκανα γιατι τα ματια μου κλεινανε, και τραγουδια ακουσα, και ταινιες ειδα, και πολλες απο τις αναρτησεις σας θυμηθηκα και κυριως αυτ της χιωτησας MEANAN για τον πατερα πολυ μου αρεσε. Απεργιες 2 μερες θα εχουμε και αν ηστε απο αυτους που απεργουν μακαρι να σας βγει σε καλο. θελω να ετοιμασω πολλες αναρτησεις για προτασεις να ξερετε τι μου αρεσει απο βιβλια, κρασια, εκθεσεις. Θελω τα νεα σας και να σας πω οτι εκανα και αλλες δημιουργιες.
εσεις πως περασατε;

2 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις