Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014

  Είδα τι είπαν αναλυτικά τα ζώδια για μένα και για σένα, επειδή εσύ απο μόνος σου δεν μπορούσες να το κοιτάξεις. Ε ναι, μην χάσεις το επίπεδο και το κύρος που σε διακατέχει. Απλά κράτησες ότι σε αφορά απλά σαν μια ακόμα πληροφορία. 
   Φεύγει ένας χρόνος πολύ δημιουργικός για μένα,με πολλές αλλαγές, ανατροπές, μετακομίσεις, μετακινήσεις, γνωριμίες, και υποσχέσεις. 
  Αποφάσισα να μην πω άλλα σ'αγαπώ στο σκοτάδι. Ε ναι μην πάνε χαμένα και άδικα. Θέλω να με αφήνεις να σου λέω αυτά που θέλω. Μην με διακόπτεις και στο τέλος τα ξεχνάω, και μένουν πάλι μέσα μου κρίμα είναι.  Ας δίνω μόνο αγάπη εκεί που την εκτιμούν. Μόνο τότε αξίζει γιατί πολλαπλασιάζεται. Είναι κάποιες καταστάσεις που τελειώνουν δεκτό οκ, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να αγαπάς το τέλος αν δεν το έχεις διαλέξει. 
  Η τύχη δεν έρχεται αν δεν την διεκδικήσεις. Και ναι καμιά φορά ακόμα και τότε αργεί να φανεί. Μπορεί να την συναντήσεις στα πατάρια και τις κούτες. Μπορεί να δεις την ζωή σου αλλιώς μέσα απο φιλιά που πονάνε. Δεν το ξέρεις. Συνήθως διαλέγουμε ανθρώπους απο το πουθενά για να καταλήξουμε να βρεθούμε στο τίποτα.  Αλλά μόνο ο έρωτας αλλάζει τους ανθρώπους να το θυμάστε. Και εκείνος που σε έχει φιλήσει όπως κανείς άλλος. 
  

  Μην θυσιάζεις την ζωή σου για την καριέρα σου. Θα σε απατήσει γιατί θα βρεί άλλον νεότερο καλύτερο άμαθο. Ώσπου να πάθει και αυτός. Τρέχα να γλυτώσεις αφού το ξέρεις. Άκουσε με δεν είναι κακό που θέλω να σε σώσω για να μπορώ να σε κοιτάω με τις ώρες. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και ο θαυμασμός επίσης. Γιατί θα έρθει η ώρα που η ψυχή σου θα νοσήσει, αν δεν απλώσεις το χέρι στην ευτυχία ...
  να έχει υπομονή, κρύβει ομορφιά. Θα το μάθεις μόλις συναντήσεις κάποιον που τον αγαπούσες πρίν καν τον δεις και μόλις μόλις τον ακούμπησες το ήξερες απο παλιά οτι για αυτό το άγγιγμα άξιζε η υπομονή σου. Δεν κρατάνε όλα για πάντα μην ζεις με αυτό το φιάσκο. Απλά ζήσε αυτό σου ζητάω. Ούτε να ξεγυμνωθείς για λίγα like ούτε να ζείς στα παραμύθια σου απλά ζήσε. 

Απλές μα σημαντικές αποφάσεις... 
χρόνια πολλά καλά και όμορφα  

9 σχόλια:

  1. "Απλά ζήσε"! Αυτό τα λέει όλα!
    Καλή χρονιά! Με υγεία, κέφι, έμπνευση και πολλή αγάπη!
    Καλώς με βρήκες και έτσι σε βρήκα κι εγώ!
    ;-)
    Φιλιά, Γιάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιωαννα παρακαλω οχι γιαννα
    και ναι το πιο απλό που ειναι να ζεις ειναι και το πιο δυσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά και μακάρι να είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καινούριος χρόνος να φέρει στη ζωή σας και στην οικογένεια σου σας μόνο χαρές φίλη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά με όλα τα καλά που συνεπάγεται η ευχή. Η ζωή είναι απλή και μεις τα κάνουμε όλα τόσο πολύπλοκα.
    Σε φιλώ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εύχομαι οι ευχές που θα σου κάνουν να γίνουν πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά !!!
    Με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο έτος!!! Ότι καλυτερότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις