Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEEKEEPER HOMEMADE

σας αρέσουν τα δώρα; έχετε πολλούς που γιορτάζουν; με χαρά θα σας περιμένουμε στον διαγωνισμό μας.
Τα γνώρισα Τον Απρίλιο... έλα αν δεν θυμάσαι δες εδώ the-beekeeper-homemade και είπαμε να τα γνωρίσετε καλύτερα. Σας χαρίζουν ενα scrub για το προσωπο με γεύση κεράσι.
Απλά τα πράγματα μπαίνετε στο facebook
κάνετε like
1 στην σελίδα ας μιλήσουμε για αγάπη
2 στην σελίδα the beekeeper
3 Κοινοποιήστε την εικόνα και καλέστε και φίλου σας


Απο την Κυριακή 7/12 έως την Κυριακή 14/12 
Δευτέρα θα έχουμε νικητή 

Cherry Face Scrub
Μία από τις πιο όμορφες εικόνες που μπορείτε να συναντήσετε κάνοντας μια βόλτα στην εξοχή είναι πιθανώς μια ανθισμένη κερασιά την άνοιξη. Με τα ροζ λουλούδια της να εξαπλώνει το μήνυμα της φύσης ότι η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ!
 Έτσι, για αυτήν την συνταγή πήραμε την έμπνευσή μας από τη δική μας κερασιά. Θέλαμε να συλλάβουμε όλη την ουσία της μέσα σε ένα μικρό μπουκαλάκι ... Και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα scrub προσώπου; ΟΙ Κερασιές προσφέρουν μια ποικιλία από συστατικά που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε!
Έλαιο κερασιού, βαθιά ενυδατικό, καταπραϋντικό και τονωτικό. Πούδρα Κερασιού. Μια λεπτή σκόνη που μπορεί και καθαρίζει βαθιά το δέρμα από νεκρά κύτταρα. Εκχύλισμα από κεράσι, ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει την ικανότητα να προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Και φυσικά το δροσιστικό και αναζωογονητικό ανθόνερο κερασιάς.
Αυτά τα τέσσερα συστατικά σε συνδυασμό με βερίκοκέλαιο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και aloe vera δημιουργήσανε το Cherry Face Scrub. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα του προσώπου κ το αφήνει απαλό και μεταξένιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις