Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

έχουμε δύο χέρια. όπλα δυνατά για να κάνουμε το καλύτερο δώρο. και εσύ μου το έδωσες απλόχερα. την κατάλληλη στιγμή. 
χωρίς να το ξέρεις μου ετοίμασες ένα φαγητό που με έχει σημαδέψει. μακαρόνια με κιμά. που για μια μαγείρισσα που τα έκανε θεϊκά αλλά και για την ίδια θα έκανα πολλά χιλιόμετρα. 
πόσο ερωτικό μου φαίνεται να μου μαγειρεύει ένας άντρας; ξέρεις πόσο σέξυ είσαι πάνω απο την κατσαρόλα, να λές τα μυστικά του καλού κιμά; δεν έχεις ιδέα... σαν μάγειρας επίσημος που προσκαλεί τον κόσμο να δοκιμάσει το μενού του... και ξέρεις; έχεις πειθώ...  ξέρω έχει αγωνία και ενδιαφέρον να περιμένεις κρητική για όσα ετοιμάζεις και ναι ναι κάλλιστα θα ξανα έτρωγα. 
  όσο ωραία και να περνάς με τον εαυτό σου με τους δικους σου και με τους φίλους σου είναι αλλίως το ίδιο θεμα και ας ειναι το πιο απλό. και για μένα το παιδάκι της αγκαλίτσας ένα τέτοιο δώρο είναι το καλύτερο φάρμακο. 
 μπορώ να πω οτι μετά απο πολύυυυυυ καιρό κατάλαβα την ωραία χρησιμότητα των δύο άνω άκρων μας. ακόμα και όσοι δεν έχουν μπορούν να το νιώσουν με την καρδιά τους.  πόσο ζωντανό σε κρατάει ο χτύπος της καρδιάς του άλλου;. πόσο ωραίο είναι να μυρίζεις ολόκληρη το άρωμα της αγκαλιάς  που σε κρατά; να νιώθεις τον χτύπο της καρδιάς του και να λές οτι για αυτόν και μόνο αξίζει που ζεις. 

  κάθε φορά που μέσα απο απλές κινήσεις νιώθεις και ξέρεις οτι υπάρχει σεβασμος και αγαπη νοιάξιμο τότε είναι το καλύτερο ηρεμιστικο για όλα τα δύσκολα. δώστε αγκαλιές, νιώστε κοντά σας τους ανθρώπους σας. εκείνη την θέρμη του αγγίγματος και την σιγουριά της ύπαρξης του ατόμου που σας γεμίζει... 
  δώσε... στιγμές δυνατές με τα χέρια σου αξέχαστες για εσένα και τον άλλον. χάρισε χαμόγελα. ζωγράφισέ τα μεγάλα και θα δεις που θα σου δώσουν κλειδί να μπείς και λόγο να μην φύγεις... αγάπα... και οι αγκαλιές κάνουν καλό όλοι οι γιατροι το κανουν στα μωρα... εχεις αναρωτηθει γιατο θες αγκαλια οταν εισαι χαλια; για να σου μειωσει το στρες ... ζητησε την και θα δεις πως θα νιώσεις μωρό μεσα σε μια ζεστη αγκαλια 

1 σχόλιο:

  1. Και είναι ακόμη πιο ωραία όταν την παίρνεις χωρίς καν να την ζητήσεις!
    Καλή σου μέρα, με πολλές αγκαλιές εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις