Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το να γυρίζεις πίσω στην πόλη σου μετά απο 5 μήνες παραμονής σε άλλη νοοτροπία, και να τα βλέπεις όλα απο την αρχή είναι ωραίο.
απο ένα μικρό χωριό που δεν είχε τίποτα να κάνεις σε μια πόλη που την εκτιμάς ξανά απο την αρχή είναι μαγικό. 

 έχει μαγικές γωνιές η Θεσσαλονίκη μας, και τις βλέπω αλλιώς πλέον. πήρα έναν φίλο μου και πήγαμε στην έκθεση μελιού. δοκιμάσαμε ρακόμελα, μέλια ανθέων, δάσους,πεύκου και πλέον είμαι σίγουρη οτι δοκιμάζουμε σε κάθε κουταλιά και άλλο μέρος και άλλη φιλοσοφία. μπράβο σε όσους ήταν εκεί και που αγορασαν, παστέλια, μέλια, κεριά, ρακόμελα, κεραλοιφές 
 και φυσικά περάσαμε και μια βόλτα απο την χειροτέκνικα που έγινε πρώτη φορά στην πόλη μας. βέβαια αν σκεφτείτε το οτι είχα μαζί μου έναν άντρα μέσα στις κλωστές και στα πλεκτά πολλούς είδα για το μισάωρο που καθίσαμε. 

φίλους γνωστούς καλλιτέχνες νέα μαγαζιά, έλυσα απορίες και κατέληξα στο γεγονός οτι ο κόσμος είναι μικρός γιατί πίσω απο επίσημες σελίδες ήταν και πάλι γνωστοί μου. χαχα 
και το καλύτερο είναι που κάναμε μια βόλτα μέσα σε στενά και σοκάκια που δεν τα θυμόμουν και καταλήξαμε σε ένα παγκάκι να βλέπουμε τον κόσμο να κάνει βόλτα στην λεωφόρο Νίκης και εμείς να γελάμε με θέα τον λευκό πύργο μέχρι που ε οκ νεοι νεοι αλλα κρυώσαμε και ήρθαμε σπίτια μας. 

1 σχόλιο:

  1. Πόλος ελξης η εκθεση πήγατε πολλές φιλες μπλόγκερς και καλά κανατε!
    \Να περνατε όμορφα!
    Καλή συνέχεια στη μερα μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις