Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

MY PILLBOX REMAKE

Εχθές είχα πολλά να κάνω και μου άρεσε.
πήγα στο κέντρο, πέρασα απο μαγαζιά και έκανα καλλιτεχνικά ψώνια, είδα πωλήτριες και πωλητές που είχα καιρό να δώ, χαμογέλασα μέσα σε οικείο περιβάλλον. 
 Ώσπου ήρθε η ώρα να πάω στο λιμάνι. Η μέρα είχε σκοπό σημαντικό. 
 
Ήταν το πρώτο  pillboxgr  στο Kitchen.bar και δεν ήθελα να το χάσω. Μου αρέσει η ιδέα να δω νέους καλλιτέχνες και να μαθαίνω τις ιστορίες τους, απο που ξεκίνησαν και που θέλουν να πάνε. 
  Μα πιο σημαντικός λόγος ήταν 3 σεμινάρια που ήταν συνεχόμενα. πρώτα απο όλα έμαθα να κάνω θεωρητικά βέβαια, σαπούνι απλό ελαιολάδου. Απλά πραγματάκια και για την συνταγή κεραλοιφής. Δόξα το θεό η μούρλα μου για τα σαπούνια καλά κρατάει, αλλά αν δεν έχει άρωμα και τέλειο να είναι δεν το αγοράζω. Σημαντικός παράγοντας ο άνθρωπος πίσω απο τον πάγκο και το καλό στήσιμο. 
  Το επόμενο σεμινάριο ήταν για το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν ο λόγος να ξεσηκωθώ μεσημεριάτικα και να πω αξίζει να πάω γιατί θα το έκανε ο http://toleemedia.com/ Τόλης. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε όσα λέει. και να σας πω κατι; δοξα το θεό δεν είπε τίποτα για μκδ.. αλλά για το τί χρειαζόμαστε μέσα σε αυτά. κυρίως ψάξε μέσα σου να δεις τι θέλεις, τι ζητάς, τι νιώθεις οτι πρέπει να δώσεις στον αναγνώστη σου σαν σημαντικό. εύγε τόλη. 
  Και μετά ήρθε το σεμινάριο για το fashion blog. 
ήταν εκεί και μας μίλησε η υπεύθυνη του toyboxbychristina.wordpress.com και για το τι θα ήταν καλό να κάνουμε στο ανάλογο στυλ μπλογκ. Μου άρεσε η Χριστίνα και το φόρεμά της αν και είχε πολύ άγχος σαν πρώτη φορά που το δοκίμαζε να μιλάει σε κοινό. Μου άρεσαν οι φωτογραφίες της και μπράβο στην ομάδα της, αλλά γενικά δεν νομίζω οτι πήρα κάτι καινούργιο απο όσα άκουσα. αν είσαι στον χώρο του Blog πάνω κάτω κάτι γνωρίζεις. Χάρηκα που ήταν διαθέσιμη να ακούσει ερωτήσεις μας, και απάντησε σε όλα. 
 Στο τέλος είχε κάποια δωράκια και το αστείο ήταν ότι μου είπε τράβα έναν λαχνό να δούμε ποιός κερδίζει και χαχα τράβηξα τον εαυτό μου... 
κούρεμα στο κομμωτήριο pola and art

  Μια γεμάτη μέρα έκλεισε με ένα καλό τηλέφωνο δύο ωρών με έναν φίλο απο Κεφαλλονιά, και με πολύ κρύο χουχούλιασα ναι ναι σε πάπλωμα μιας και είχα όνειρα να καλύψω απο κάτω. 
Εσείς πως περάσατε;

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις