Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ROYAL DELI



Η Royal Deli είναι μια νέα, δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε από τη Ράνια και τον Παντελή Βαϊρακτάρη με όραμα τη δημιουργία μιας gourmet μαγειρικής με σεβασμό στις αρχές της Μεσογειακής διατροφικής κουλτούρας: η απλότητα οποιουδήποτε καθημερινού πιάτου μπορεί να διανθιστεί με τα ξεχωριστά, εξαιρετικά αρώματα του Κρητικού, 100% έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

Με γνώμονα τις ανάγκες/τάσεις των διεθνών αγορών δημιουργήθηκε μια συλλογή τριών ετικετών που προσφέρει διαφορετικές γεύσεις και αρώματα:
Το premium Κρητικό EVOO αποτελεί βάση κάθε μαγειρικής δημιουργίας, το βιολογικό EVOO έχει πλούσια, φρουτώδη γεύση και το PDO Σητείας ελαφρώς σπιρτώδη. 

Αυτά συμπληρώνονται από τεσσερα αρωματικά λαδια, με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φυσικά αιθέρια έλαια από ιδιαίτερα προϊόντα: Λευκή και Μαύρη τρούφα, Μαστίχα και Πορτοκάλι.

Η Royal Deli έχει δημιουργήσει επίσης προϊόντα gourmet όπως κριτσίνια με λάδι λευκής τρούφας και μπισκότα με γέμιση διαφορετικών συνδυασμών προϊόντων με πλούσια και ισορροπημένη γεύση (blueberry με κρέμα λεμονιού, κρέμα ταχίνι κλπ.)


FACEBOOK PAGE RoyalDeliGreece

2 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις