Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

DELI IN A BOX



Από μικρές μέσα στην κουζίνα των μανάδων μας, ανασηκώναμε καπάκια και ζεματίζαμε τα χέρια μας, χωρίς όμως αυτό να μας πτοεί στο ελάχιστο… Η κορύφωση αυτού του «δράματος» ήρθε με τη συγκατοίκηση, όπου κάθε γνωστός και φίλος περνούσε στην κουζίνα μας, γιατί πάντα κάτι θα έβραζε σε μια κατσαρόλα ή θα ψηνόταν στο φοιτητικό μας φουρνάκι. Από την εποχή εκείνη, λοιπόν, μας έτρωγε το «σαράκι» να κάνουμε κάτι δημιουργικό που να μας χαρίζει τη θαλπωρή και τη «ζεστασιά» που νιώθαμε όταν βρισκόμασταν σε κουζίνα.
Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Deli in a Box, προϊόν της δικής μας αγάπης για την ελληνική γαστρονομία, με την ελπίδα να προωθήσουμε προϊόντα που λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε πρώτα απ’ όλα κι εμείς οι ίδιες στα δικά μας μαγειρέματα. 

 
Επιλέξαμε επιχειρήσεις και οικοτεχνίες με μικρές παραγωγές και αγνές πρώτες ύλες από την ελληνική γη, με έμφαση στη μοναδικότητα κάθε περιοχής και στην ιδιαιτερότητα των επιλογών των επιχειρήσεων αυτών, μια και ο δρόμος της ποιότητας είναι συνήθως ο πιο δύσκολος και αξίζει την προσοχή μας ή τουλάχιστον έτσι το αξιολογούμε εμείς.
Αυτά τα προϊόντα θέλουμε να φτάσουν και στο δικό σας τραπέζι, ελπίζοντας να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και μυρωδιές, όπως το έχουν καταφέρει και για εμάς.

Καλή μας όρεξη!
Έφη - Αθηνά

FACEBOOK PAGE Deli-in-a-box 

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις