Στις Κυκλάδες, στη Σύρο, η Άρωμ φτιάχνει χειροποίητες ιδιαίτερες μαρμελάδες, δίνοντας έμφαση στο φρούτο. Για την Άρωμ κάθε εποχή έχει τις μαρμελάδες της. Φρέσκα και ζουμερά φρούτα της ελληνικής γης μαγειρεύονται χρησιμοποιώντας τη γαλλική παράδοση και τεχνογνωσία σε χάλκινες λεκάνες και σε μικρές ποσότητες, με σεβασμό στα γευστικά χαρακτηριστικά τους. Το αποτέλεσμα είναι η σταθερή ποιότητα του προϊόντος χωρίς συντηρητικά και χρώματα. Μια συλλογή μαρμελάδων οκτώ γεύσεων – η Φράουλα, το Βερίκοκο, το Σμέουρο, το Σύκο, το Κεράσι, το Πορτοκάλι, η Φράουλα σε ζεστό κρασί και το Σμέουρο με Creme Cassis - σας περιμένει για να συνοδεύσετε κρασί, τυρί, κρεατικά και αλλαντικά ή να απογειώσετε το πρωινό σας.
facebook page aromjams
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις