Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

TWO IN A GONDOLA

Πίσω από το brand two in a gondola, βρίσκεται η σχεδιάστρια Έλενα Παύλου. Γεννημένη στη Κύπρο, όπου είναι έκδηλος ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας από την αρχαία ιστορία μέχρι και τη σύγχρονη, αποκτά μια ευρεία αντίληψη για τον κόσμο, κάτι που στιγματίζει το τρόπο που βλέπει τα πράγματα.
Αποφοιτά από την Accademia Internazionale d’ alta Moda e d’arte del costume - Koefia, στη Ρώμη, στην υψηλή ραπτική.


Πρόκλησή της είναι να χρησιμοποιεί στοιχεία haute couture, στο prêt-à-porter. Οι ανορθόδοξες τεχνικές είναι κάτι το οποίο είναι ευδιάκριτο στη δουλειά της. Μετά την συμμετοχή της στην Biennale νέων καλλιτεχνών, πυροδοτείται μια περιήγηση στο χώρο του θεάματος, το οποίο διαμορφώνει και το τελικό ύφος της σχεδιάστριας.
Αποφασίζει να σχεδιάσει την προσωπική της συλλογή, ένα αποτέλεσμα διαφορετικών εμπειριών και ενθουσιασμού. Το δισυπόστατο που υπάρχει στο χαρακτήρα και στη δουλειά της, περιγράφεται γλαφυρά με τον τίτλο two in a gondola. Δημιουργεί ευκολοφόρετες συλλογές urban wear για δυναμικές γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από τα στερεότυπα.

Σύντομα τα two in a gondola γίνονται αγαπητά σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Τσεχία. Οι fans τα αγαπούν για το ιδιαίτερο σχεδιασμό και την πολυμορφικότητά τους. Η πολιτική value-for-money, τα κάνει προσιτά σε όλους. Δέσμευση της σχεδιάστριας είναι ότι το χιούμορ, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες, το πολύπλοκο πατρόν, και η εμμονή στην ποιότητα των υλικών και της ραφής, είναι τα πάγια χαρακτηριστικά των two in a gondola.

FACEBOOK PAGE Two In A Gondola Shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις