Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

MADRAS HOUSE OF TEA

Περισσότερα από 400 είδη τσαγιών, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό!
Αποστολή
Με πρωταρχικό μας σκοπό να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, επιλέξαμε να τα συσκευάζουμε στις χώρες παραγωγής, γιατί εκεί υπάρχουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία και χρησιμοποιούμε.
Περιγραφή


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1975 όταν ο κ. Στέφανος Παπατζιάλας αποφάσισε να αφοσιωθεί στο αντικείμενο του γευστικού του πόθου και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τσάι και τον πολιτισμό του. Σκοπός του ήταν να κάνει ευρύτερα γνωστό στη χώρα μας το πιο διαδεδομένο ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό, το τσάι. Με τα χρόνια και μετά από πολλές προσπάθειες η ατομική επιχείρηση μεγάλωσε και ανέπτυξε όλες τις δραστηριότητες ενός πραγματικού Οίκου Τσαγιού.
Γενικές Πληροφορίες

Επιμελούμαστε προσωπικά τα χαρμάνια μας για να ταιριάζουν με τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών που απευθυνόμαστε. Είναι μία ειδικότητα που ο κ. Παπατζιάλας απέκτησε στη μακρόχρονη πορεία του, ταξιδεύοντας στις χώρες παραγωγής, μαθητεύοντας και παίρνοντας οδηγίες από εξειδικευμένους στο τσάι δοκιμαστές καθώς και από τα μεγαλύτερα διεθνή Ινστιτούτα Ερεύνης Τσαγιού με τα οποία εξακολουθεί να συνεργάζεται. Σήμερα, τη γνώση και την εμπειρία του αυτή τη μοιράζεται, εκπαιδεύοντας και νεότερα μέλη της επιχείρησης.

FACEBOOK PAGE madrasGR

10 σχόλια:

  1. καλημερα Ιωαννα μου!
    σουπερ χαλαρωτικο το τσαι!
    και σε πολλες γευσεις, ιδανικο!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε και τωρα με το δικο μου το φλαμούρι είναι πολυ διαφορετικα για μενα καλημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θάταν το Βασίλειο της κόρης μου,αν δεν έφευγε για το Λονδίνο. Τρελαίνεται για το τσάι (δεν έχει δοκιμάσει καφέ,ποτέ) και όλες τι γεύσεις του και είχε όνειρο μία τσαγερί που όμως θάταν Πολυχώρος (Βιβλιοθήκη, εκθέσεις,παρουσιάσεις βιβλίων) Ομως αυτά τα όνειρα Ιωάννα μου δεν ευωδονονται στις μέρες μας κι έτσι μετανάστευσε στο Λονδίνο και πίνει εκεί τα τσαγάκια της πλέον.
    ΑΥτό το μαγαζί τόχω ξανακούσει κι την επόμενη φορά που θ ανέβω ΑΘήνα,θα πάω μέχρι τον Πειραιά μόνο και μόνο γι αυτό!
    Φιλάκια πολλά κι αρωματισμένα με άνθη γιασεμιού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαρα δεν γινεται οι ξενοι να βλεπουν στην κατάσταση μας ευκαιρίες και εμεις να φευγουμε ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ολα γινονται θεσσαλονικη μενω εγω αλλα αξιζει τον κοπο να δουμε τι θησαυρό εχει η χωρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξαιρετικη αναρτηση φιλεναδα ειναι μοναδικο το μαγαζι και οι οικοδεσπότες πολυ φιλοξενοι σου προτεινουν σου δινουν και δοκιμαζεις το καλιιτερο χριστουγεννιατικο χαρμανι ever πολλα πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α πολυ αγαπη βλεπω για το καταστημα ε; αξιζει να το μαθουν και αλλοι δλδ

      Διαγραφή
  6. Εκεί μέσα νιώθω στο Βασίλειο μου,βρίσκεις τα πάντα ότι αφορά το τσάι και η εξυπηρέτηση μοναδική!!!!!
    Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σε ακουσουν και αλλοι να πανε να τρελαθουν να δουν αυτοι που δεν πηγαινουν και δεν θελουν τα τσαγια χανουν

      Διαγραφή
  7. πραγματικά έχω πάθει την πλάκα μου εκεί μέσα , έχει εξαιρετικά είδη , αχ μου το θύμισες ..μου έχουν τελειώσει τα τσάγια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πας και να του πεις κοιτα να δεις ρε συ σε διαβασα και αλλου αρα σε αγαπανε για την δουλεια σου

      Διαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις