Η Κορινθιακή σταφίδα γνωστή στους αρχαίους Έλληνες από τα
ομηρικά χρόνια, καλλιεργείται μέχρι σήμερα στην Νεμέα Κορινθίας και είναι μέρος
της υγιεινής, μεσογειακής διατροφής. Η σταφίδα μας ,βιολογικής καλλιέργειας,
μικρής παραγωγής, αποξηραίνεται σε ειδικά κατασκευασμένες σκιές, ώστε να μην
έρχεται σε επαφή με το έδαφος ,να αερίζεται και να μην επιδρά κατευθείαν πάνω
της η υπεριώδης ακτινοβολία. Η αργή αποξήρανση στη σκιά επιτρέπει την διατήρηση
των ιδιαίτερων αρωμάτων, του κυανόμαυρου φυσικού χρώματος των ραγών, του
γεμάτου σώματος και φυσικά την αυθεντική της γεύση. Ο στόχος μας είναι να σας
προσφέρουμε Κορινθιακή σταφίδα με άριστες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.
Currants were known to ancient Greeks
since the Homeric years, are cultivated until now in the area of Nemea and are
part of the healthy Mediterranean diet. Our own limited organic production of
Currants is getting dry in specially constructed kiosks after placing them
there one by one. In that way the Currants are not in contact with the ground
and also are not directly exposed to UV radiation. The slow drying in shade
allows preserving the specific aromas, the dark blue-black natural color of the
grapes, the full body and of course its authentic taste. Our target is to offer
you Currants with exceptional standards of quality and hygiene.
ΧΡΗΣΕΙΣ:
- Σαν σνακ για αυτούσια κατανάλωση ή και σε συνδυασμό με άλλους
ξηρούς καρπούς/ξηρά φρούτα.
-Σε γλυκά, μπισκότα, ψωμί κ.α.
-Στην μαγειρική και σε σαλάτες
-Στο πρωινό μαζί με δημητριακά
USES:
-Eat them on their own or in combination
with other nuts/dried fruits
-Put them in cakes, cookies, scones,
currant buns etc.
-Use them at cooking and salads
-At breakfast along with cereals
facebook page Golden.Black.Corinth.Currants
καλημερα και καλη εβδομαδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...