Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

COOL SOAP

τα Cool Soaps
100% φυσικό σαπούνι

Τα cool soaps παρασκευάζονται με φυσικά υλικά και με σεβασμό στη φύση, τον άνθρωπο και τα ζώα, με τη ψυχρή αργή μέθοδο, δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε τα λάδια που χρησιμοποιούμε να μην υπερβαίνουν ποτέ τους 45-50 βαθμούς κελσίου κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Με αυτό τον τρόπο, τα λάδια που χρησιμοποιούμε για τα σαπούνια μας διατηρούν ολα τα θρεπτικά συστατικά τους. Η φυσική γλυκερίνη, προϊόν της σαπωνοποίησης, προσφέρει στο σαπούνι χαρακτηριστικά ενυδάτωσης, και το κάνει φιλικό προς το δέρμα.

Η βάση των cool soaps είναι το ελαιόλαδο – η καλύτερη λιπαρή ουσία για το ανθρώπινο δέρμα – το οποίο προσφέρει φυσική ενυδάτωση προστατεύτοντας το δέρμα από ξηροδερμία εφόσον δεν του αφαιρεί τα φυσικά του λάδια. Τα υπόλοιπα λάδια, που συνδιάζονται με το ελαιόλαδο στις διάφορες συνταγές μας, είναι όλα φυσικά, και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε ζωικά λιπαρά.




Επιπλέον, σκοπός μας είναι τα cool soaps να παραδίδονται φρέσκα. Το κάθε σαπούνι θέλει 4-6 εβδομάδες για να ωριμάσει  στο εργαστήριο μας ώστε να φτάσει σε εσάς φρέσκο.

FACEBOOK PAGE Cool Soap


4 σχόλια:

  1. Πράγματι τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι μακράν τα καλύτερα .
    Καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ξερες ποσο σε νιωθω πολυ και πόσο τρελαίνομαι για ωραίες μυρωδιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις